Cosmo brucošijada – jedini tulum na kojem trebate biti!

Časopis Cosmopolitan i Hugo's Bar, zajedno s udrugom eSTUDENT organiziraju najluđi party ove sezone - S-Budget Cosmopolitan Brucošijadu

Jedinstvena i prva brucošijada u organizaciji Cosma apsolutno je event o kojem će se duuuugo pričati (i uspoređivati s drugima), a dolazi s garancijom za odličnu zabavu!

Jer osim izbora Cosmo kraljice stila, očekuje vas hrpa vrijednih poklona; od nagrada za najbolje čagere, darivanja najspretnijih u kvizovima i testu iz anatomije te predstavljanja novih fashion i beauty trendova kao i nagrada za fotku koja će tijekom partyja srušiti Instagram.

Naravno, sve to začinjeno flertanjem i dejtanjem (na vlastitu odgovornost) jamči najbolji (i najluđi) party.

Ulaznice možete dobiti kupnjom novog broja Cosmopolitana ili direktno u Hugo’s Baru.

Hugo’s Bar je mjesto koje rado posjećujemo radi prekrasnog interijera, vrta, odlične kave, velikog izbora pića, super noćnih provoda i odličnih evenata. Hugo’s i njegov Garden otvoren ovog ljeta zadivit će vas ambijentom, uređenjem i detaljima. Osim originalne barske priče i gina na više od 300 načina, te vikend programa uz latino ritmove renomiranih zagrebačkih DJ-a, Hugo’s je specijaliziran za stvaranje iznimnih događaja i proslava za privatne i korporativne klijente. Ako još niste bili u prekrasnom Hugo’s Baru na adresi Jarunska 5, onda definitivno morate doći na Cosmo Brucošijadu i obavezno se pripremite za photo session u ovom fotogeničnom baru.

Razloga za slavlje s nama posebno ima i SPAR Hrvatska jer ove godine obilježava 10 godina S-BUDGET robne marke. U liniji se nalazi više od 400 proizvoda za svakodnevnu potrošnju, a više od 200 proizvoda je hrvatskog porijekla. Dajući priliku hrvatskim proizvođačima SPAR izravno potpomaže gospodarstvo jer na policama ima više od 77% proizvoda hrvatskih dobavljača. Zato je i pokrenuta kampanja “Da, domaće je!” kojom SPAR gradi svijest o poticanju domaće proizvodnje i mogućnosti izbora kvalitetnih hrvatskih proizvoda. Ono što je iznimno važno jest činjenica kako su S-BUDGET proizvodi pristupačnih cijena, a svi posjetitelji Cosmo brucošijade moći će degustirati S-BUDGET energetsko piće i S-BUDGET grickalice!

Naš je partner i Masculan – Tvoj frend za happy end! Masculan širom svijeta osigurava bezbrižne intimne trenutke. Proizveden u Njemačkoj uz najviše standarde sigurnosti i kontrole, svaki prezervativ prolazi šest zahtjevnih testiranja prije nego što napusti tvornicu i doživi svoj veliki trenutak u ljubavi. Prezervativi su proizvedeni od 100% prirodnog lateksa koji pruža ugodan osjećaj na koži i potpunu sigurnost. Kvaliteta kakvu svi zaslužujemo u intimnim trenucima.

HP Inc. jedan je od vodećih svjetskih proizvođača računalne opreme i IT rješenja za poslovne i privatne korisnike. Bilo da se radi o prijenosnim ili stolnim računalima, ispisnim tehnologijama ili poslovnim uslugama, HP donosi inovacije koje čine život jednostavnijim, a rad učinkovitijim. Uz pouzdana i sigurna rješenja možete bezbrižno uživati u zabavi, posvetiti se najnovijem projektu ili osloboditi kreativne potencijale. U svemu što rade, nude beskompromisnu kvalitetu i vrijednost proizvoda i usluga. HP posvećen je razvoju tehnologije koja pruža nadahnuće i izvanredan doživljaj korištenja svima.

Vidimo se u Hugo’s Baru, 27. listopada 2018. od 21 sat!!!

Komentari

▲ Povratak na vrh