Cardi B i Aztrek ’93 rasplamsali strasti 90-ih

Cardi B je devedesetih godina možda bila samo dijete, ali se za potrebe nove Reebok kampanje upravo se vratila u eru u kojoj su nastale legendarne Aztrek tenisice

Dobitnica prestižne Grammy nagrade, Cardi B se u najnovijoj kampanji inspiriranoj 90-im godinama igra s fax uređajima, pleše Macarenu i nosi narančaste Aztrek ‘93 tenisice – ikonu tog desetljeća.

Cardi B je prvi put surađivala s Reebokom u studenom prošle godine, a suradnja se od samog početka fokusirala na nostalgične 90-te. Prvobitno predstavljena 1993. godine, Azterk je bio “na čekanju” gotovo 25 godina. Bila je to prva Reebok tenisica koja je sadržavala revolucionarnu Hexalite tehnologiju u kojoj je trčanje bilo znatno udobnije. Danas, novi Aztrek ‘93 možete nositi svuda i u svakoj prilici, dok planinarite, trčite ili pozirate za Instagram.

Nova kampanja u stilu 90-ih, u kojoj “Money” reperica predstavlja potpuno novu narančastu Reebok Classic Aztrek ‘93 tenisicu, snimljena je u Bronxu – njezinom kvartu koji je poslužio kao idealna kulisa za oživljavanje nostalgičnih trendova iz 90-ih.

 

Created by MDKGraphicsEngine – Licensed to Adidas Production

Komentari

▲ Povratak na vrh