Stvari koje će svaku ženu uzbuditi, a nemaju veze sa seksom

Možda bi vam vaša partnerice ponekad i 'platila' da to češće radite

Nećete vjerovati, ali postoje brojne sitnice, koje nisu direktno vezane uz seks i golotinju, a koje će ženama biti podjednako uzbuđujuće.

To je potvrdila i tema na Redditu o svakodnevnim ‘malim stvarima’ koje muškarci rade, a koje izazivaju kod žena titranje oko srca (preko trbuha pa malo niže…)!

‘Moj suprug često obavlja fizičke poslove po kući i oko kuće. Ponekad bi mu i platila d to radi koliko mi je uzbudljivo gledati kako mu se mišići napinju ispod uske majice’, napisala je jedna čitateljica. Varijacije ovog odgovora vrlo su česte i mnoge su žene priznale kako ih napaljuje gledati muškarce u obavljanju različitih kućanskih poslova, čak i pranja suđa – pod uvjetom da ih nisu prethodno morale moliti da bilo što od toga naprave.

Stoga dečki, budite pažljivi i predvidite što će usrećiti vašu ljepšu polovicu i uzbuditi ih.

‘Ne postoji ništa uzbudljivije od muškarca koji kosi travu ili popravlja automobil. Kada gledam svog dečka kako nešto popravlja, uvijek pomislim što još može raditi sa tim svojim rukama’, bio je jedan od komentara.

Brojni su komentari bili i o tome da žene uzbuđuje kada frajer ‘zasuče rukave’, a neke uzbuđuju i gledanje partnera dok vozi.

Mnogo je, očito, neseksualnih načina na koje možete uzbuditi svoju partnerice, a za to je samo potrebna dobra komunikacija i razumijevanje onoga što joj je potrebno.

Komentari

▲ Povratak na vrh