Ove znakove zodijaka najviše prati fortuna u – igrama na sreću!

Pripremite se ako ste među njima, i uplatite loto - već danas!

Ako je suditi prema zvijezdama, čini se kako su one ipak naklonjenije, barem kada je u pitanju novac, nekim znakovima! Naime, upravo zvijezde određuju hoće li netko imati više sreće na lutriji, raznim nagradnim igrama i drugim prilikama za – bogaćenje!

Stoga, otkrijmo koja su to tri znaka horoskopa koji imaju najviše šansi postati milioneri. Pripremite se ako ste među njima, i uplatite loto – već danas!

Jarac – prema zvijezdama on ima najviše šanse zaraditi bogatstvo. Osim što ga prati sreća, Ovan je i po prirodi vrlo discipliniran, djeluje strategijski, novac mu je jako važan, pa ga očito toliko i privlači.

Vaga – snaga ovog znaka jest prirodni šarm koji mu pomaže da pobijedi ljude u bilo kojem natjecanju, a pored urođenog instinkta koji mu olakšava donošenje odluka, Vaga neće nimalo oklijevati kada zna da se rizik isplati.

Blizanci – njihova je odlika da vrlo predano mogu raditi nekoliko stvari odjednom, što im pomaže u uspjehu na mnogim životnim ‘frontama’. Stoga ne čudi da im je i fortuna naklonjenija u igrama na sreću.

Komentari

▲ Povratak na vrh