Granica između ljubavi i mržnje kod ovih je znakova – najtanja!

Bolje vam je da se ovim znakovima zodijaka ne zamjerite!!!

Zvijezde nam puno toga određuju pa čak i činjenicu kako ćemo reagirati u raspravama s nekim drugim znakom. Naime, neki se znakovi puno brže od drugih ‘zapale’ reagiraju burnije i postaju neprijatelji…

Ovo je lista 5 horoskopskih znakova kojima se, vjerujte nam, ne želite zamjeriti na nijedan način.

1/ Ovan
Stanete li im na žulj, reagirat će vrlo burno. Stave li vas na svoju listu ‘neprijatelja’ svi će to znati, a njihova je osveta to da vas jednostavno izbrišu iz života i zaborave da postojite.
2/ Blizanci
Danas prijatelj, sutra najgori neprijatelj – tako je to kada mu se zamjerite. Promjenjiva narav i brzopletost pri donošenju mišljenja o drugim ljudima dovode ih često u situacije da o onima koji im se ne sviđaju – često i izmišljaju tračeve.

3/ Lav
S obzirom da su oni ‘kraljevi’ i moraju biti zvijezde gdje god da se pojavite –  ako im se zamjerite učinit će sve da vas prikažu u najgorem svijetlu. Jedino utješno jest da ne miješaju privatno i poslovno, pa je veća šansa da ‘neprijatelje’ steknu na poslu nego među prijateljima.

4/ Djevica
Ovaj znak i inače nema puno prijatelja, na tom su planu vrlo izbirljivi jer vjeruju kako se prijateljstvo temelji na međusobnom poštovanju. Ako im to ne možete pružiti u trenu ćete im se zamjeriti, a primjete li da je netko s njima dobar  iz koristoljublja, nikad vam se više neće obratiti.

5/ Škorpion
Vrlo su izbirljivi pri biranju prijatelja i očekuju da im budu odani cijeli život. Zato, ne daj Bože da ih iznevjerite ili povrijedite – tada ste zacementirani na listi neprijatelja!

 

Komentari

▲ Povratak na vrh