Često se zaljubite u pogrešnu osobu? Kriv je vaš horoskop

Provjerite jesu li zvijezde krive što nemate baš previše sreće u ljubavi

Čak i ako ne vjerujete u astrologiju sigurno vas kopka što zvijezde imaju ‘za reći’, zar ne? E pa, ako je suditi prema njima, pojedini horoskopski znakovi imaju veću vjerojatnost da će završiti slomljena srca nego neki drugi!

Evo koji znakovi Zodijaka (pre)često biraju pogrešne partnere/ice:

Ovan
Njihova je karakteristika da su samosvjesni i misle kako mogu pobijediti sve i svakoga te postići sve što žele. Vrlo samouvjereno, zar ne? Čak i kada nalete na osobe koje su površne, sebične i kukavice, oni misle kako su to samo njihove kratkotrajne slabosti i da će vrlo brzo postati nova bolja osoba. Zbog toga sami kontroliraju emocionalni odnos i bore se za njega, ali kada se na koncu razočaraju, odlaze i nastavljaju potragu za novom ljubavi.

Bik
Poznato je da su Bikovi uvijek čvrsto na zemlji, vjerni su i traže osobu koja će dijeliti njihove emocije i nježnosti. Teško podnose samoću pa su uporni u traženju srodne duše. Uz to su samouvjereni i tvrdoglavi, navikli da dobiju što požele, pa čak i ako nisu jako zaljubljeni u osobu koja ih privlači – ne odustaju od nje. Naravno, na kraju često ostanu razočarani jer su njihova očekivanja daleko iznad onog što dobiju.

Rak
Ovo je jedan od najemotivnijih znakova Zodijaka i znak koji je na neki način ‘ovisan’ o ljudima. Zato Rakovi često ostaju u lošim vezama mnogo duže od drugih znakova jer ne mogu podnijeti prekid. Oni vjeruju kako je sve moguće dok postoji ljubav i ne primjećuju kako samo oni imaju iskrene osjećaje. Rakovi zapravo ne shvaćaju kako su u vezi najčešće sami.

Škorpion
Kad im se netko sviđa, Škorpioni jednostavno ne znaju za prepreke. Spremni su na sve i ne shvaćaju kako upravo njihova upornost tjera drugu osobu na povlačenje. Ovaj se znak uvijek povodi za svojom opsesijom i stalno ima osjećaj da je zaljubljen u – pogrešnu osobu.

Strijelac
Ovaj znak uvijek čezne za nečim novim i kada nešto naumi nitko ga u tome ne može spriječiti. Spremni su ići i na kraj svijeta, pa se (logično) često i zaljubljuju u osobe koje žive na drugom kraju zemlje, zauzete su ili postoje objektivne razlike među njima koje su uglavnom nepremostive. Kad se ‘otrijezne’ već su u potrazi za novom osobom koju će voljeti.

Ribe
Još jedan znak koji je vrlo osjećajan, tankoćudan i sklon idealiziranju – i koji živi u svom svijetu, a taj se često razlikuje od stvarnosti. Zato teško nalaze partnera koji ima dovoljno osjećaja za njih a zaljubljuju se u one koji ih ni ne primjećuju.  I dok emotivne Ribice idealiziraju svaki ljubavni odnos, prečesto se ispostavi da su u vezi s potpuno pogrešnom osobom.

Komentari

▲ Povratak na vrh