Astrolozi upozoravaju: Ovo su ‘najnesretniji’ dani u 2020.

Brojna preklapanja planeta tijekom cijele godine ne donose nimalo dobre vijesti!

Ako vjerujete u astrologiju onda se sasim sigurno kliknuli na ovaj članak. Ove godine očekuje nas nekoliko preklapanja planeta pa se dobro ‘naoružajte’ strpljenjem i bez panike – ili se tih dana pritajite (javite da ste bolesni, primjerice…) ili budite optimistični jer nakon ‘svake kiše, dolazi sunce’!

23. ožujak – Mars i Pluton u Jarcu
Dan će biti pun trzavica i velikih očekivanja, a morat ćete nekoga i povrijediti na putu do ostvarenja tih ciljeva. Nije dobar dan ni za ljubavne veze, no neka neobična ‘vibra’ tjerat će vas dalje.

31. ožujak– Mars i Saturn u Vodenjaku
Energija ovog dana tjerat će vas da se suprostavljate svima i namećete svoje mišljenje i vjerovanja svima oko sebe. Predlažemo da se držite podalje od društvenih mreža taj dan.

13. lipnja– Mars i Neptun u Ribama
Kad se ova dva planeta susretnu – poništavaju energiju jedan drugoga i mutiraju kozmičku energiju koja će vas kočiti u svemu. Imat ćete osjećaj kao da stojite na mjestu iako ćete nastojati ići naprijed. Ovaj se dan definitivno najbolje – pritajiti.

13. kolovoz, 9. listopad i 23. prosinac – Mars u Ovnu susreće Plutona u Jarcu
Mars postaje retrogradan tijekom jeseni, a sa sobom donosi puno tegoba. Možete očekivati ekstremnu sebičnost svih oko vas, i privatno i na radnom mjestu, a posebno s partnerom u krevetu.

21. prosinac– Jupiter i Saturn u Vodenjaku
Ovakva tranzicija događa se jednom u 19 godina!!! Ujedinjene ove planete stvaraju prirodnu podijeljenost kada djeluju zajedno. Čine nas nesigurnima kad je u pitanju naša budućnost i podižu brojne tenziju u partnerskim odnosima.

31. prosinac– Venera u Strijelcu s južnom polovicom Mjeseca
Izgubit ćete se u ljubavi. Ovakav položaj planeta kreira osjećaj kao da ste ‘bolesni od ljubavi’ i financijski nestabilni. Uz to, bit ćete vrlo nostalgični, tugovati za prošlim ljubavima i razmišljati o onome što je odavno prošlo. Čuvajte se financijskih promašaja i ne vjerujte nikome tko vas traži novce.

Komentari

▲ Povratak na vrh