7 tipova muškaraca s kojima žene ne žele imati ništa!

Popularni portal Ask Men sastavio je listu sedam tipova muškaraca koje žene drže na distanci, a šanse da se s njima upuste u vezu su gotovo nikakve. Pa ne budite jedan od njih!

1/ Škrtica
Ako ste pozvali djevojku na večeru ili piće, ni slučajno ne predlažite da podijelite račun. Ne štedite na sitnim znacima pažnje, od cvijeća, vina za večeru… Ako ona stekne dojam da štedite na svemu, ne očekujte da će se zadržati uz vas. Naravno, nitko ne očekuje da na nju potrošite bogatstvo, no prvi izasci definitivno trebaju biti zabavni, a riječi štednja i budžet ne spadaju u tu kategoriju.

2/ Predvidljivi tip
Ako ona točno zna što ćete napraviti, reći i kako ćete reagirati pobjeći će vrlo brzo. Budite spontaniji, žene vole određenu količinu nepredvidljivosti i tajanstvenosti. Naravno, to ne znači da budete neodgovorni ili neobuzdanog duha. Poziv na neplanirani izlet ili večeru bit će joj vrlo zanimljiv. I ne odustajte od malih slatkih iznenađenja kako se veza razvija.

3/ Svađalica
Frajer koji svaki razgovor pretvara u svađu i nadmudrivanje izazvat će kod žena osjećaj da su došle na debatu a ne na dejt. Opustite se, ako ste nervozni jer niste sigurni o čemu s njom pričati, razmislite prije dejta koje su vam teme bitne i o čemu želite čuti njezino mišljenje.

4/ Serijski zavodnik
On ni ne pokušava prikriti činjenicu da gleda druge žene, koketira sa svima i hvali se ‘ulovima’. Ukratko, nema nimalo poštovanja prema ženi s kojom je na dejtu. Ako se tako ponašate kad upoznate ženu, nemate nikakve šanse kod nje.

5/ Arogantan tip
Muškarac s velikim egom ujedno je i vrlo nepristojan jer sve druge gleda s visoka. Smirite ego. Želite li je impresionirati ponašajte se i prema njoj i prema drugima s poštovanjem.

6/ Bez samopouzdanja
Žene vole osjećajne muškarce, ali ako stalno ‘cmizdrite’ i na prvu s njoj dijelite sve svoje emocije – vjerojatno će pobjeći od tolike količine osjećaja. Svaka žena želi uz sebe ‘stijenu’ na koju se može osloniti. Tajming je sve, pa na početku veze držite emocije pod kontrolom. Jednom kad uspostavite povjerenje u vezi, možete s njom podijeliti što vas muči.

7/ Ženomrzac
Eh da, nije nam jasno što muškarci koji su ogorčeni prema cijelom ženskom rodu uopće traže na dejtovima. Zašto bi, za Boga miloga, i jedna žena htjela biti s frajerom koji mrzi sve što je ženskog roda? Takvima savjetujemo da zakažu termin kod psihologa – možda nije kasno da vam se pomogne!

Komentari

▲ Povratak na vrh