4 stvari zbog kojih s njom nećete na – drugi dejt!

Čak i ako je fizički vaša 'djevojka iz snova' nakon ovoga bi mogla postati - noćna mora!

Na prvom dejtu svaka se strana trudi prikazati u najboljem svijetlu. No, osjetite li natruhe ovih četiriju osobina – vjerujemo da ste dovoljno zreli i samosvjesni da – date ‘petama vjetra’!

1. Hvali se svojim uspjesima
Ok, svima nam je dopušteno igrati neke ‘igrice’ na prvom dejtu. No, primjetite li da je vašoj partnerici jedini smisao istaknuti tko je više uspio u životu, definitivno nije ona ‘prava’. Pravi je spoj ravnopravna kombinacija u kojoj i drugoj strani ostavljate prostora.

2. Uskače vam u riječ
Poklanja li vam pažnju? Sluša li doista zainteresirano i angažirano što joj pričate?  Drzne li se slučajno reći vam nešto poput ‘skrati’, stalno vam upada u riječ i prekida vas dok govorite – precrtajte njezino ime nakon dejta.

3. Dekoncentrirana je
Izgleda kao da su današnje generacije zaboravile na pravila bontona i poštovanja drugih. Jer kako onda objasniti činjenicu da je nekima sasvim normalno odložiti mobitel na stol i svako malo provjeravati kad stignu poruke. Samo ako je usredotočena na vas – znak je da je ozbiljno zainteresirana. U protivnom pokažite joj – crveni karton!

4. Šuti o sebi, pita o drugima
Na kraju prvog spoja, trebali biste biti sigurni da imate otvoren ‘prolaz’ prema njoj.  No, ako se nakon njezina ‘bombardiranja’ s pitanjima o vama ne možete sjetiti da vam je išta značajno rekla o sebi – zahvalite joj na ‘intervjuu’ za posao i i slobodno recite kako ste ‘aplicirali za posao’ na nekoliko adresa!

Komentari

▲ Povratak na vrh