3 muške navike koje curama opasno idu na živce!

Otkrijte radite li i vi stvari od kojih se većini žena - diže kosa na glavi!

Da su muškarci s Marsa, a žene s Venere dobro znamo, čak i to da smo u mnogim stvarima dijametralno suprotni. Kako onda pronaći kompromis i ostvariti sklad u vezi? Tako da poradimo na svojim ‘greškama’ i popravimo navike koje suprotni spol jaaako živciraju.

Stručnjak za veze Matthew Husse godinama je proučavao tajnu skladnog muško-ženskog odnosa pa je otkrio tri najčešće muške navike koje žene najviše živciraju!

1. Selektirate informacije i zaboravljate njoj bitne stvari. Primjerice, rekla vam je da sutra ima važan poslovni sastanak, ili da joj je prijateljica u gradu pa se s njom nalazi na kavi, ili da skoknete pri povratku s posla do trgovine po mljeveno meso… Vi ili ‘sjedite na ušima’ ili doista ne marite za njoj bitne stvari – misli ona, jer si ne može drugačije objasniti činjenicu da prečesto zaboravljate ono što joj je bitno. Zapamtite, cure ne selektiraju informacije kao muškarci – njima je svaka ‘sitnica’ bitna!

1. Treba vam ‘sto godina’ da nešto popravite. Zamolila vas je da pogledate onu slavinu u kupaonici koja curi već nekoliko dana, ili da pograbljate lišće po vrtu, ili da provjerite stanje ulja u njezinu automobilu… Ok, mi znamo da vam je stalo do nje, ali ne smatrate da je to ‘od životne važnosti’ napraviti isti tren. Ako vas je zamolila znači da joj je stalo da to napravite – čim prije. Napravite to i obožavat će vas! ;-)

3. Govorite joj da se smiri kad je živčana. To je isto kao da joj mašete crvenom krpom pred nosom. Posebno ako vaša draga inače nije sklona čestim ispadima bijesa. Iako mi muškarci ne vidimo toliku dramu u svemu kao što ju vide djevojke, i volimo rješavati probleme odmah, u ovakvim trenucima uputite joj utješne riječi, kažite da je razumijete i da će sve na koncu biti ok. U vama će tada gledati svoj junaka, a ne metu da iskaljivanje ljutnje.

 

Komentari

▲ Povratak na vrh