Stigao je novi Men’s Health!

Jedan od najpoznatijih svjetskih fitness trenera današnjice priredio je u ovom broju trening kojim ćete istovremeno graditi mišiće i učinkovito topiti salo.

Želite li izgubiti kilograme, koga ćete pitati za savjet – tipa koji od rođenja izgleda kao Chuck Norris u najboljim godinama ili dobro građenog frajera koji je prije bio jednako… khm… teških kosti kao vi danas?

Jasno, pitat ćete ovog drugog – zato vam je BJ Gaddour, jedan od najpoznatijih svjetskih fitness trenera današnjice, priredio trening kojim ćete istovremeno graditi mišiće i učinkovito topiti salo. Ali nismo stali na tome – na naslovnici novog broja je Darko Božak, juniorski svjetski prvak u powerliftingu. Darko nam je ispričao svoju sportsku priču, ali i podijelio s nama (i vama) jedan efikasan bazični trening.

Muka vam je od pogleda na klupu jer ste dosegli svoj plato u potisku? Pripremili smo vam nekoliko savjeta pomoću kojih se vraćate u igru i ponovno postajete kralj bencha! A za one koji vole nešto novo, predstavljamo najbolje vježbe na paralelnim ručama.

Lejla Kažinić Kreho vas savjetuje koje namirnice odabrati za valentinovsku večeru kako biste potakli i svoj i libido svoje bolje polovice. Tu je i veliki prilog o jednoj od najpotentnijih namirnica – nakon što pročitate, bit će vam jasno ona poslovica: “svako jutro jedno jaje organizmu snagu daje”.

Novi Men’s Health potražite na kioscima od petka, 27. veljače.

Komentari

▲ Povratak na vrh