Stallone otkrio kojim se žestokim treninzima pripremao za ulogu Ramba

Uoči premijere petog nastavka slavnog serijala o legendarnom boksaču, koji u rujnu dolazi u svjetska kina, 73-godišni je glumac objavio video u kojem otkriva na koji se način pripremao za tu ulogu

Prošlo je čak 40 godina od snimanja prvog, legendarnog filma o Rambu, a uoči premijere petog nastavka koji u rujnu dolazi u svjetska kina, 73-godišnji Sylvester Stallone na Instagramu je objavio video u kojem otkriva na koji se način pripremao za slavnu ulogu.

Slavni je glumac čak osam mjeseci svaki dan trenirao po četiri sata kako bi se doveo u savršenu formu za film. O strogom režimu kojemu se Sly podvrgnuo početkom 80-tih godina prošlog stoljeća u videu su progovorili i neki njegovi partneri iz filma.

“Tip je promijenio cijelo tijelo. Nikad nisam vidio da je itko to napravio”, kazao je glumac Brian Dennehy.

Stallone je u to doba pohađao satove borbe, tečaj streličarstva i preživljavanja, a dnevni ritam mu je započinjao u 5 sati ujutro. Nakon žestokih treninga u teretani, odlazio bi na posao i nakon njega se ponovno vraćao u teretanu.

 

Unatoč ozbiljnim godinama legendarni Stallone, jedan od najpopularnijih svjetskih filmskih akcijskih junaka koji je najpoznatije uloge ostvario upravo u seriji filmova o Rockyju i Rambu – pristao je na petu ekranizaciju kultne akcijske priče o ratniku Rambu.

Film pod nazivom ‘Rambo: do posljednje kapi krvi’ dolazi u naša kina 26. rujna. Stallone glumi vijetnamskog veterana Johna Ramba, koji se nako što je preživio mnoge potresne događaje, povukao u jednostavan život u izolaciju. U novom nastavku kultnog serijala Rambo se sukobljava s pripadnicima meksičkog kartela koji mu se drznuo oteti kćer.

 

 

View this post on Instagram

 

“ When you hurt a man’s family , you just dug your own Grave” THE NEW TRAILER WILL BE SHOWN HERE FIRST ON TUESDAY 8/20 … I!

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on Aug 13, 2019 at 9:29am PDT

Komentari

Fitness centri
▲ Povratak na vrh