Reebok CrosFit Nano 6.0 – najbolji saveznik na CrossFit borilištu

Najnoviji model CrossFit Nano 6.0 ima najinovativniji potplat za treninge snage i izdržljivosti, dok istovremeno nudi anatomsku podršku koja je savršeno prirodna i sigurna.

Reebok, vodeći globalni proizvođač CrossFit opreme i obuće, predstavio je najnoviju verziju jedne od najtraženijih tenisica u CrossFit boxevima diljem svijeta – Reebok CrossFit Nano 6.0.

Nano franšiza nastavlja napredovati imajući fokus na Reebokovim inovacijama u usavršavanju CrossFit obuće posljednje generacije. Najnoviji model CrossFit Nano 6.0 ima najinovativniji potplat za treninge snage i izdržljivosti, dok istovremeno nudi anatomsku podršku koja je savršeno prirodna i sigurna. 

Najnoviji model Nano 6.0 pruža stabilnost i kontrolu zahvaljujući anatomskom ležištu za petu koje zajedno s Kevlar materijalom doprinosi izdržljivosti.

Nano_6_0_KV_Black_Ath_Primary_M_H

„Stalne inovacije su srž razvoja Reebok tenisica za CrossFit. Idemo u korak s CrossFit zajednicom kako bismo razumjeli i bili dio evolucije i rasta CrossFita, dok nastavljamo biti vodeći brend i prvi izbor za CrossFitere. Raznovrsna ponuda proizvoda koja je vrijedna poštovanja i koja cijeni napore CrossFit sportaša diljem svijeta – to je ono što nam je bitno i vjerujemo kako će Nano 6.0 upravo to postići“, izjavila je Inga Stenta, senior direktor za razvoj brenda Reebok.

Reebok CrossFit Nano 6.0 karakterizira niz inovativnih dijelova, a popis tehnologija i vrhunskih materijala doista je impresivan.

Gornjište – potpuna zaštita od 360 stupnjeva koju pruža Kevlar materijal. Kombinacija lakog i mrežastog materijala koji u sinergiji s Kevlarom po sredini, podižu RopePro potplat na novu razinu.

Središnji dio – napravljen od termo-poliuretana zaštitne obloge za vrhunsku stabilnost s R55 Rebound Reebok tehnologijom, jamči znatno veću udobnost i ublažava kontakt stopala s podlogom.

Donji dio/potplat – MetaSplit proširenje na prednjem dijelu stopala i fleksibilni utori za optimalnu pokretljivost i povećanu stabilnost, savršeni su spoj pri podizanju tereta i dinamičnim pokretima.

Nano_6_0_Instore_Banner_FTW

Reebok CrossFit Nano 6.0 prvi je put testiran na vježbalištu na ekskluzivnom trening kampu u Cantonu koji se održava u Reebok CrossFit One boxu svake godine uoči CrossFit Igara.

„Svake godine se radujem inovacijama kojima Reebok unaprijeđuje Nano i načinu na koji ove tenisice utječu na moj nastup na Igrama. Reebok CrossFit Nano 6.0 su korak ispred svih u kreiranju fleksibilne i udobne tenisice za natjecanje ili treniranje. Prilagodljivost je ključna u Igrama, jer nikada ne znate kakve vas vježbe očekaju. Uz Nano 6.0 uvijek možete samouvjereno izaći na teren i osvojiti ono što je pred vama.“, rekla je Katrin Davidsdottir, službeno najfit žena na svijetu i Reebokova sportašica.

Reebok CrossFit Nano 6.0 modeli bit će dostupni od 15.07. u Reebok fithub storeu u Arena Centru te u maloprodajnoj mreži partnera. Više informacija uskoro na www.reebok.hr.

Reebok CrossFit_Nano_6.0_1Reebok CrossFit_Nano_6.0_2Reebok CrossFit_Nano_6.0_3Reebok CrossFit_Nano_6.0_4Reebok CrossFit_Nano_6.0_5

Komentari

▲ Povratak na vrh