Prečacem do ravnog trbuha? Kako? Saznajte u novom Men’s Healthu!

Najbolje vježbe za topljenje sala, vatrena jela za prave muškarce, najbolji suplementi za muškarce – čitajte o ovim i drugim zanimljivim temama u lipanjskom izdanju Men's Healtha!

Najbolje vježbe za topljenje sala, vatrena jela za prave muškarce, najbolji suplementi za muškarce, proteini na tanjuru, istina o hormonu rasta – čitajte o ovim i drugim zanimljivim temama u lipanjskom izdanju Men’s Healtha!

Naslovnicu lipanjskog Men’s Healtha krasi Marko Kutleša, Osječanin koji pripada novoj generaciji hrvatskih kondicijskih i fitness trenera. Oni više nisu pozeri koji od sprava u teretani više vole ogledalo – oni su tipovi koji imaju plan, znaju što žele i kako do toga doći… A ukoliko želite doći prečacem do ravnog trbuha, okušajte se u paklenom treningu koji vam donosi Men’s Health – istopite slojeve sala, nabacite hrpe mišića i podignite opću spremu na nove, neviđene razine…

Potpirite staru vatru…

Muška hrana može biti puno više od kobasica i pljeskavice s grilla! Inspirirajte se s menshealthovskim receptima za 4 jela bogata bjelančevinama i okusima i potpirite ‘staru vatru’…

Izgrađuju mišiće, sagorijevaju salo, čini se da nam nikad nije dosta bjelančevina. Od polica u supermarketima do web-prodavaonica, bjelančevine nikad nisu bile ovoliko popularne. No da biste imali svu moguću korist od njih, potrebna vam je prava količina. Dobivate li je? MH je angažirao 12 kuhara da za vas sastave superproteinsku kuharicu!
Polica s vitaminima u ljekarni i drogeriji može vas zbuniti. Želite li smršavjeti, izgraditi mišiće, imati više energije, izoštriti um i odagnati od sebe bolesti, saznajte kojih sedam dodataka prehrani vaše tijelo najviše treba!

Istina o hormonu rasta

Ilegalno eksperimentiranje ljudskim hormonom rasta može obeshrabriti prava istraživanja od kojih bismo svi mogli imati koristi. Kad je prošlog studenoga pukao glas da je Mirko Filipović koristio horman rasta, kako je sam kazao, „u treapijske svrhe“, većina dečki imala je dvije pomisli: 1. „Zar Mirko da vara? Ma to nije istina!“ 2. „Kvragu, možda bi i meni to trebalo.“ Mirko je samo jedna od zvijezda koje su se suočile s optužbama da su koristile doping. Mjesec dana nakon njega to se dogodilo američkom nogometašu Peytonu Maningu, a prije toga meta skandala bili su i Sylvester Stallone i igrač bejzbola Alex Rodriguez. Čini se da pregršt slavnih vjeruje u hormone. U svakoj momčadi NFL lige 10 do 15 sportaša uzima tu zabranjenu supstancu, kazao je jedan igrač sportskim novinama, a istaknuti trener iz Los Angelesa procijenio je jedan igrač sportskim novinama, a istkanuti trener iz Los Angelesa procijenio je da to koristi 20 posto glumaca, izvijestio je The Hollywood Reporter. Lipanjski Men’s Health donosi istinu o ljudskom hormonu rasta – najtraženijoj robi u teretani!

Potražite lipanjski Men’s Health na svim kioscima!

Komentari

▲ Povratak na vrh