Kako Tom Brady tijelo gradi?

Najpoznatiji quarterback NFL-a i živa legenda američkog nogometa, 42-godišnji Tom Brady ne pokazuje naznake da bi mogao stati. Stručnjaci za tjelesnu pripremu tvrde da je tajna Bradyjeve dugotrajnosti u njegovim fantastično pripremljenim mišićima corea

Stoga uzmite trake u ruke i odradite ovaj trening koji će vaš core staviti na pravi test.

PAKLENI CORE
Svi pokreti proistječu iz mišića corea. Koristite ove vježbe Bradyjevog trenera Alexa Guerrera kako biste podigli formu i smanjili bol u leđima. Otpor traka mora biti dovoljan da ozbiljno uposli vaše mišiće corea, kako bi oni pružili dostojan otpor trakama. Napravite 3 kruga ovih vježbi.

 

1/ PRESS-ČUČANJ S TRAKOM
Zakvačite traku u visini ramena za nešto čvrsto i držite je ispred sebe. Povucite je prema prsima, ispružite ruke i čučnite tako da natkoljenice budu paralelne s podom. Ustanite i ponovite 10 puta po strani tijela.

2/ LATERALNI PTICA-PAS S OTPOROM
Stanite na sve četiri, s trakom oko kukova, učvršćenom lijevo od vas. Stisnite mišiće corea i podignite istovremeno desnu ruku i lijevu nogu u zrak. Mijenjajte strane i ponovite 10 puta. Prebacite traku na desnu stranu i ponovite.

 

3/ LATERALNO ŠETANJE U IZDRŽAJU
Stanite u visoki izdržaj, s rukama točno ispod ramena, s trakom oko kukova, učvršćenom s lijeve strane. “Hodajte” na rukama i nogama, bočno se odmičući od kraja za koji je traka privezana. Napravite 5 koraka tamo i vratite se.

4/ TRČANJE U MJESTU U SVIM SMJEROVIMA
Stanite uspravno s trakom oko bokova, učvršćenom na jednom kraju. Počnite trčati od “sidra” u sva četiri smjera (od “sidra”, okrenuti licem prema “sidru” te lijevo i desno), po 20 sekundi u svaku stranu.

 

 

TOM BRADY u 10 pitanja

 

OMILJENA VJEŽBA? Trčanje s trakama.

SLUŠA DOK VJEŽBA… U2, Coldplay

OMILJENI PARTNER ZA VJEŽBANJE Moja supruga.

KAD JE ZADNJI PUT PLAKAO? Često plačem. Zadnji put prije tjedan dana. Neću reći zašto.

DUHOVNA ŽIVOTINJA? Po horoskopu sam lav. Dakle, lav.

SMOOTHIE ZA DORUČAK? Da, sa šumskim voćem, bademovim mlijekom, bananom i sjemenkama chije, lana i konoplje.

HEROJI? Moji roditelji.

ROMANTIČNI OBROK KOJI SPRAVLJA ZA GISELE? Volim doručak, stoga palačinke.

OMILJENA APLIKACIJA? Masters.com

EUFEMIZAM ZA SEKS? Imam ga, ali neću podijeliti. Gisele zna, to je dovoljno.

Komentari

▲ Povratak na vrh