Jači od Planine? Pakistanski Hulk golim rukama zaustavlja traktor koji pokušava ići unatrag

Svaki dan unese preko 10.000 kalorija. Ujutro pojede 36 jaja, pa nastavlja s 3 kilograma mesa i 5 litara mlijeka. Je li on najjači čovjek na svijetu?

Tvrdi da ima 430 kilograma. OK, u to baš i ne vjerujemo. Kako god, njegovo ime je Arbab Khizer Hayat i nije uzalud odbio naziv pakistanski Hulk. Najveća želja ovog 25-godišnjaka je postao prvak u dizanju utega, a kako piše Daily Mail, Hayat nakon toga želi postati član WWE-a (World Wrestling Entertainment).

Pakistanski Hulk se rastom zaustavio na 190 centimetara, no kilograme marljivo skuplja još od tinejdžerskih dana. Samo da se zna – 430 kilograma nije malo. Za usporedbu, to je težina polarnog medvjeda, manjeg konja ili većeg glasovira.

Tolika težina ima i svoju cijenu. Kako kaže Hayat, za održavanje takvog standarda, svakog dana unese oko 10.000 kalorija. Prevedeno u hrani, za doručak pojede 36 jaja, pa nastavi s 3 kilograma mesa i 5 litara mlijeka. (A mi smo mislili da je Planina gladan ujutro.)

“Želim se što prije prijaviti za natjecanja u WWE-u. Trenutno se pokušavam prilagoditi i zadovoljiti težinske standarde, surađujem s nutricionistima kako bi sve bilo u redu s prehranom”, rekao je Hayat za Daily Mail.

Osim toga, kaže kako se osjeća zdravo i nema ništa protiv svoje kilaže. Tvrdi i kako je jednom dignuo 4,5 tone, no nismo uspjeli naći ništa što bi potvrdilo tvrdnje o njegovoj superiornoj snazi. Naravno, u njegovim krajevima ga zovu “najjačim čovjekom na svijetu”, ali se još nije imao prilike pokazati i dokazati na velikoj sceni – u Pakistanu, naime, nema previše natjecanja u dizanju utega.

Iako bi mogli raspravljati o tome je li njegovo tijelo građeno od mišića, ipak ćemo mu malo pogledati kroz prste. A sve zbog priloženog videa na kojem on zaustavlja traktor koji pokušava ići unatrag.

Prosudite sami: Ima li on realnih šansi u pravom natjecanju za najjačeg čovjeka na svijetu?

Komentari

▲ Povratak na vrh