5 slušalica koje će nabrijati vježbanje

Slušalice su lijek za bučne teretane. Tehnologija izolacije od buke blokira zvukove sprava dok mikrodrajveri visoke definicije vaše uši ispunjavaju zvukovima studijske kvalitete.

Da glazba ima moć poboljšanja izvedbe, otkriveno je još 1911. godine. S tim se slažu i recentne studije: omiljena vam glazba može dati više snage i pomoći da pobijedite umor. Zato je par sportskih slušalica jedna od najboljih sprava za vježbanje koju možete imati. Koje su najbolje za vas? Poslušajte. — MICHAEL EASTER

1/ BlueAnt, Pump HD Sportbuds

NAJBOLJE ZA: VJEŽBANJE VANI

Zahvaljujući mrežici za vodonepropusno prianjanje te zaštiti od vlage od kevlara, s ovim ćete slušalicama svladati sve što pred vas stavi Majka Priroda.

2/ Monoprice Enhanced, Bass Hi-Fi Noise Isolating, Earphones (9927)

NAJBOLJE ZA: ŠTEDLJIVU KUPNJU

Ovo su slušalice iz kategorije best buy: svojim se zvukom mogu mjeriti s pet puta skupljim slušalicama.

3/ LG FR74 Heart Rate Monitor Earphones

NAJBOLJE ZA: PRAĆENJE VJEŽBANJA

Pritisnite tipku i glas će izgovoriti broj otkucaja vašeg srca. Usto, podatke o vježbanju možete sinkronizirati svojim mobitelom ili LG-ovim Lifeband fitness trackerom.

4/ Jaybird Bluebuds X

NAJBOLJE ZA: NEOPTEREĆENO VJEŽBANJE

Napokon, Bluetooth slušalice sa zvukom za audiofile – i koje neće ispasti usred burpija. Bonus: doživotno jamstvo za oštećenja od znoja.

5/ Shure SE425

NAJBOLJE ZA: ZAŠTITU OD BUKE

Evo lijeka za bučne teretane. Tehnologija izolacije od buke blokira zvukove sprava dok mikrodrajveri visoke definicije vaše uši ispunjavaju zvukovima studijske kvalitete.

Komentari

▲ Povratak na vrh