Laper Studio

12345 (Još nema glasova)
Loading...
Laper Studio
Adresa
Bukovačka 145, 10 000 Zagreb
Radno vrijeme

PON-PET: 7:25-21:30
SUB: 8:00-13:00

Tip vježbi
Teretana

Laper Studio autorizirani je Power Plate® studio za vježbanje smješten u mirnoj rezidencijalnoj četvrti s osiguranim parkingom ispred studija, što klijentima omogućava da se bez stresa od gužve u gradu upute na trening.

U ugodnom ambijentu, uz stručno vodstvo certificiranih trenera i individualni pristup započnite svoj Power Plate® trening. Postignite zavidnu formu i osjećaj ugode nakon vježbanja za samo 30 minuta, 3 puta tjedno na vodećoj vibracijskoj spravi u svijetu.

Najvažnija karakteristika vježbanja na Power Plate®-u, većini ljudi je upravo ušteda dragocijenog vremena. Naime umjesto 1,5h kojeg je potrebno utrošiti na klasičan trening u teretani, trening cijelog tijela na Power Plate®-u, obavlja se u svega 20-30 minuta.

Laper Studio jedini je autorizirani centar u Zagrebu koji ima najnovije Power Plate® pro6™ modele sprave koje imaju ugrađene vektranske kabele koji pružaju otpor i na optimalan način prenose vibracije na gornju muskulaturu omogućavajući više od 200 različitih vježbi.

Iskustvo mnogih je pokazalo da se vibracijskim treningom, puno brže dolazi u formu nego klasičnim treningom.

Vježbanje na Power Plate®-u namjenjeno je svim dobnim skupinama bez obzira na stupanj tjelesne pripremljenosti: rekreativcima, profesionalnim sportašima, pacijentima u rehabilitaciji od raznih ozljeda, bolesti i stanja kao i invalidima.

laper-studio1

Lokacija

Komentari

▲ Povratak na vrh