Fitness studio Futura

12345 (Još nema glasova)
Loading...
Fitness studio Futura
Adresa
Bleiweisova ulica 26, 10 000 Zagreb
Radno vrijeme

PON-PET: 7:00-22.00
SUB: 9:00-12:00 i 15:00-20:00
NED: 15:00-21:00

Telefon
Tip vježbi
Aerobik, Teretana

U ugodnom i vedrom prostoru, klimatiziranom, čistom i vrhunski opremljenom po vodstvom stručne ekipe možete vježbajući ostvariti sve svoje skrivene želje, oplemeniti duh i tijelo.

Fitness studio “Futura” nalazi se na odličnoj lokaciji u Bleiweisova 26,u neposrednoj blizini tramvaja te velikog broja mjesta za parkiranje.

Osoblje se sastoji od vrhunskih bivših i sadašnjih natjecatelja u body-buildingu i fitnessu, osoba koje su cijeli svoj sportski vijek provele u radu su utezima te su već godinama vlasnici trenerskih licenci Svjetske Fitness Federacije (WFF-a) te se svakim danom školuju prateći nove trendove vježbanja, rehabilitacijskih programa te raznih drugih oblika treninga u teretani.

Specifičnost našeg načina rada ja da svima poklanjamo veliku pažnju za vrijeme treninga, učimo vježbače pravilno vježbati te spremno odgovaramo na sva pitanja vezana uz pravilnu prehranu i suplementaciju. Također smo na dispoziciji za pružanje posebnih usluga osobnih treninga te individualne izrade jelovnika.

Nudimo posebne pogodnosti za studente, članove povratnike kao i za naše najvjernije članove!

Za sve dodatne informacije slobodno se obratite na brojeve naših telefona ili nas jednostavno posjetite i upoznajte nas!

Vrata su Vam uvijek otvorena!

fitness-futura-1fitness-futura-2

Lokacija

Komentari

▲ Povratak na vrh