Fitness centar Coning

12345 (glasova: 2, prosjek: 3.00 od 5)
Loading...
Fitness centar Coning
Adresa
Pavlinska 5, 42 000 Varaždin
Radno vrijeme

PON-PET: 8:00-22:00

Tip vježbi
Aerobik, Pilates, Teretana

U poslovnom centru Coning u Pavlinskoj ulici br. 5 u samom centru grada Varaždina smješten je Fitness centar Coning. Nalazimo se samo nekoliko koraka od glavnog gradskog trga “Korza”. Kada ste u Varaždinu jednostavno krenite do centra grada i do nas možete doći autom, biciklom, pješice ili javnim prijevozom.

Fitness centar Coning, sadržajno jedinstven, moderno opremljen uz visoku razinu profesionalnosti fitness tima otvoren je 1998. godine i ubrzo postaje i ostaje kultno mjesto rekreativaca i sportaša u Varaždinu i široj okolici.

Na više od 400 klimatiziranih metara kvadratnih nudimo Vam široku lepezu sadržaja i usluga koje naš fitness centar pretvaraju u mjesto potrebno za postizanje ili održavanje zdravlja, uklanjanje stresa, relaksaciju, odmak od vrtoglavog tempa svakodnevice ili ugodno druženje svakog modernog čovjeka…

CARDIO FITNESS

Naša je cardio zona opremljena vrhunskim cardio spravama Life fitness, Johnson, Concept… Nudimo Vam trake za trčanje, bicikle ergometre, spinning bicikle, veslački ergometar, kružni elipser (orbitrek), steper a naši fitness treneri (Kineziološki fakultet) nude Vam programe koji su modificirani prema Vašim potrebama, željama i tjelesnim predispozicijama. Svakom se novom korisniku pristupa individualno i izrađujemo Vam Vaš osobni plan treninga. Body styling, cardio i reha-balance su programi koje nudimo.

To su cjeloviti sustavi kineziološkog procesa tj. treninga u kojima su jasno prepoznatljivi daljnji transformacijski ciljevi: razvoj aerobnih sposobnosti (kondicijski trening), redukcija potkožnog masnog tkiva (trening mršavljanja), oblikovanje muskulature u skladnu globalnu cjelinu (mišićna masa), razvoj sposobnosti motorike, osnaživanje svih koštano-zglobnih i tetivnih segmenata lokomotornog sustava (prevencija, oporavak i rehabilitacija nakon operacija koljena, kralježnice). Naša profesionalnost i dugogodišnje iskustvo, tradicija i kvaliteta, garancija su za Vašu sigurnu i pravilnu tjelesnu aktivnost.

TERETANA

Nudimo Vam sprave Panatta za svaku mišićnu skupinu koje se odlikuju svojom kvalitetom i vrhunskom ergonomijom. Također svakom novom korisniku se pristupa individualno i izrađujemo Vam Vaš osobni plan treninga. Body styling, cardio i reha-balance su programi koje nudimo.

To su cjeloviti sustavi kineziološkog procesa tj. treninga u kojima su jasno prepoznatljivi daljnji transformacijski ciljevi: razvoj aerobnih sposobnosti (kondicijski trening), redukcija potkožnog masnog tkiva (trening mršavljanja), oblikovanje muskulature u skladnu globalnu cjelinu (mišićna masa), razvoj sposobnosti motorike, osnaživanje svih koštano-zglobnih i tetivnih segmenata lokomotornog sustava (prevencija, oporavak i rehabilitacija nakon operracija koljena, kralježnice). Naša profesionalnost i dugogodišnje iskustvo, tradicija i kvaliteta, garancija su za Vašu sigurnu i pravilnu tjelesnu aktivnost

GRUPNI PROGRAMI

Aerobic instruktori u našem fitness centru pobrinuli su se da aerobic grupe budu zastupljene kroz početne grupe lakšeg (niskog) intenziteta i napredne grupe (visokog intenziteta), dva, tri i pet puta tjedno. Ovisno o dobi, intenzitetu i tjelesnim predispozicijama, svatko može pronaći svoju grupu prema preporuci aerobic instruktora. Svi naši aerobic i pilates instruktori su školovani i profesionalni, što je Vaša sigurnost za zdravu i pravilnu tjelesnu aktivnost.

Kroz više grupa koje provodimo u ponudi su: STEP AEROBIC – više od 20 godina najpopularniji aerobic program uz neiscrpne kombinacije na i oko step klupice. POWER AEROBIC – kombinacija aerobica i vježbi snage sa malim utezima i na prostirci. BODY SCULPT – idealan program za zatezanje muskulature uz korištenje raznih pomagala i rekvizita (velike i male lopte, malih utega, fit gume za rastezanje i dr.). POWER PILATES – kombinacija osnovnog pilates programa na podu uz korištenje velikih i malih lopti za balans, malih utega, fit guma i drugih rekvizita, vježbe za zdravu i bezbolnu kralježnicu!!!

SQUASH

Squash je igra koja se odlikuje dinamikom i zabavom uz korištenje cijele muskulature. Igra u kojoj je potrošnja kalorija na sat dokazano najviša u odnosu na druge sportske aktivnosti. Squash je najbrža igra reketom stoga se najavite i igrajte sa instruktorima squasha.

U sklopu Fitness centra Coning djeluje SQUASH KLUB CONING unutar kojeg se igra Varaždinska squash liga. Svake se godine organizira otvoreno prvenstvo Varaždina u squashu i drugi squash turniri. Svaki korisnik Fitness centra Coning ostvaruje popust od 20% na squash termine. SQUASH KLUB CONING jedan je od klubova osnivača Hrvatskog Squash Saveza.

BODY ANALYZER

Želite li znati kolika je Vaša idealna tjelesna težina? Koliko trebate smršaviti? Naš BODY ANALYZER zna odgovore na Vaša pitanja! Za brzu i preciznu procjenu Vaše trenutne strukture tijela u ponudi našeg fitness centra iskoristite BODY ANALYZER, koji analizira u postocima i kilogramima: masno tkivo, mišicno tkivo, postotak vode u tijelu te procjenjuje bazalni metabolizam i Vašu idealu težinu. Dobiveni rezultati nam služe za točnu procjenu i koji trening je za Vas najbolji da bi postigli željeni rezultat. Najavite svoj dolazak i napravite tjelesnu analizu strukture Vašeg tijela.

Fitness-centar-Coning1

Lokacija

Komentari

▲ Povratak na vrh