Kako izbrisati instagram profil

Kako izbrisati instagram profil

Kako izbrisati instagram profil trajno

Ako čitate ovaj tekst, vrlo vjerojatno ste jedan od milijardu mjesečnih korisnika Instagrama. Iako je zabavno dijeliti fotografije hrane, putovanja ili nečeg sličnog, ali objavljivanje privatnog sadržaja za sobom povlači i određene kompromise koje morate ispoštovati kada je u pitanju privatnost na internetu.

Ako vas je ovo potaklo na razmišljanje kako izbrisati instagram profil trajno pročitajte ovaj tekst i saznajte kako to možete napraviti. Prvo što trebate napraviti je ulogirati se u svoj Instagram račun. To napravite na internetu, a ne uz pomoć aplikacije jer uz pomoć aplikacije ne možete izbrisati svoj račun. Prije nego što izbrišete svoj Instagram profil odgovorite na pitanje zašto želite izbrisati svoj Instagram profil.

Kako bi mogli obaviti navedenu radnju brisanja Instagram profila, morate potvrditi svoju lozinku. Završni korak je odabir opcije trajnog brisanja svog profila. Prije nego što saznate kako izbrisati instagram profil trajno budite sigurni da želite to napraviti, da se ne bi dogodilo to da zažalite što ste to napravili.

Kako izbrisati instagram profil na iPhone-u

Želite deaktivirati svoj Instagram profil na svom iPhone-u? Brisanje Instagram profila na iPhone-u nije jednostavno kao što možda mislite. Ali ne brinite, ovaj tekst će vam odgovoriti kako izbrisati instagram profil na iPhone-u. Možete odabrati trajno ili privremeno brisanje Instagram profila, sve ovisno o vašim željama.

Ako želite trajno izbrisati Instagram račun otiđite na Postavke i odaberite „Help Center“. Kliknite na „Basics“ i odaberite „Getting Started“ i nakon toga odabarite „Delet your Account“ između ponuđenih opcija. Nadalje, kliknite na „How do I delete my account? “ i odaberite poveznicu „go to this page“. Odaberite razlog zbog koje želite trajno izbrisati svoj Instagram profil i potvrdite trajno brisanje Instagram profila sa svog iPhone-a.

S druge strane, ako želite privremeno izbrisati Instagram profil otiđite na Internet i tamo na svom Instagram profilu odaberite opciju privremenog brisanja profila i stisnite „OK“. Ukoliko vam je ostalo nekoliko nepoznanica vezanih za to kako izbrisati instagram profil na iPhone-u otiđite na Internet stranicu Instagrama i tamo saznajte sve uvjete i posljedice brisanja Instagram profila sa svog iPhone-a.

Kako izbrisati instagram profil bez lozinke

Odlučili ste očistiti sve svoje profile na društvenim mrežama pa tako i na Instagramu? Smatrate da nije pametno dijeliti toliko osobnih informacija sa toliko nepoznatih osoba? Ili jednostavno svoj Instagram profil ne koristite redovite i želite ga izbrisati zbog toga? Ili možda želite izbrisati stari profil i pokrenuti novi? Ali ne znate lozinku svog starog profila?

Ovaj tekst će vam odgovoriti na to kako izbrisati instagram profil bez lozinke. Postoji više opcija za to. Jedna od tih opcija je i vaš e-mail račun. Otiđite na Instagram aplikaciju i kliknite na „Zaboravili ste lozinku“ na ekranu. Odaberite opciju e-mail i unesite adresu e-mail-a koju ste koristili kada ste stvarali svoj Instagram profil. Kliknite na „Send email“ kako bi obnovili lozinku.

Na svom e-mailu ćete dobiti link na kojem ćete kreirati novu lozinku pomoću koje ćete se ulogirati u svoj Instagram profil i tada ga možete izbrisati. Kreirati novu lozinku možete i uz pomoć svog mobilnog broja. Umjesto e-maila odaberite opciju za mobilni broj i u poruci ćete dobiti link gdje možete kreirati novu lozinku. Stoga ako ste i zaboravili svoju lozinku ne brinite jer postoje načini kako izbrisati instagram profil bez lozinke.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE

Moderna inspiracija za vanjsku gradnju

Moderna inspiracija za vanjsku gradnju

Otkrijte proizvod kojim u isto vrijeme imate mogućnost modernom estetikom lansirati privatno ili poslovno okruženje na visoki nivo funkcionalnosti, sigurnosti i udobnosti!

Koji mobitel kupiti

Koji mobitel kupiti

Iako je 2020 godina loša godina sa strane proizvodnje i same ekonomije, 2020 godina je donijela puno zanimljivih noviteta na tržište pametnih telefona. Rast konkurencije u proizvodnji pa

Kako radi pametni sat

Kako radi pametni sat

Zadnjih godina borba na tržištu pametnih satova postaje sve veća. Sve je manji broj ljudi koji žele nositi tradicionalne satove koji rade samo ono za što su namijenjeni, a sve je veći br

Koji tv kupiti

Koji tv kupiti

U prijašnjim vremenima obiteljski kauč je determinirao koliko će velika ili mala televizija biti. Drugim riječima, što je televizor udaljeniji od kauča, trebalo je kupiti veći televizor. Danas vlada s