Zašto muškarci ulaze u drugu vezu odmah nakon prekida

Zašto muškarci ulaze u drugu vezu odmah nakon prekida

Zašto muškarci ulaze u drugu vezu odmah nakon prekida, nisu samo muškarci takvi

Postoji neka teorija u pitanju zašto muškarci ulaze u drugu vezu odmah nakon prekida, no realno ne čine ovo samo muškarci, možda malo češće no nikako ne samo oni. Duge veze često nas ostave pomalo emocionalno praznima, i voljeli bih tu prazninu popuniti što prije, i upravo ovdje dolazi do ulaska i skok u novu vezu. I muški i žene imaju potrebu za bliskošću, ništa čudno, no zašto vlada neka teorija pitanja da zašto muškarci ulaze u drugu vezu odmah nakon prekida? Odgovor može ležati u tome da su muškarci više emocionalniji nego žene, kako? Realno, žene već prekinu s vama i prije negoli vam dođu i kažu to u lice, dok muškarci se ponekad bore kako to reći a da vas ne povrijede. „Nije stvar u tebi, u meni je“ je rečenica koju smo svi čuli jednom u životu sa strane naših bivših partnera, no nekako smo i to preboljeli.

Zašto muškarci ulaze u drugu vezu odmah nakon prekida, nova veza

Nova veza ponekad daje privid da će stvari biti bolje, osjećaj pripadnosti je opet na maksimumu i ljubav je u zraku, no pitanje je da li je to samo maska ili je istinito? Zaljubljenost će oslijepiti mnoge od nas, ružičaste naočale će nam zamagliti možda neke rane znakove da određena osoba nije za nas jer nismo u mogućnosti vidjeti mane. Zašto muškarci ulaze u drugu vezu odmah nakon prekida? Odgovor je vjerojatno radi nove pažnje koja im nedostaje, što je sasvim normalna stvar nakon prekida. Naveli smo da i žene čine identičnu stvar. Idealan scenarij nakon prekida bi bio da osobe uzmu neko vrijeme za sebe i osjete opet slobodu odabira, no većina nas ipak ne želi biti sama i tu si kompliciramo. Novi partneri nakon prekida veze su više manje samo puka utjeha kako bi se osjećali bolje. Faza nakon prekida nas ostavlja s nekom sumnjom u sebe, bol i praznina je prisutna kao nikada do sad, i lakše je to sve popuniti nego raditi na rješenju. Zašto muškarci ulaze u drugu vezu odmah nakon prekida, upravo ono što smo napisali, mora se upotpuniti nastala praznina.

Zašto muškarci ulaze u drugu vezu odmah nakon prekida, žene

Zašto se rijetko kada spominje ulazak žena u novu vezu odmah nakon prekida? Odgovor leži negdje u tome što su žene više izbirljive. Iako bi one rado uletjele u novu vezu, ipak im je bitna boja očiju kod muškaraca. Žene nakon prekida većinom uživaju u pažnji drugih muškaraca prije nego se opet skrase s novim odabranikom. Moglo bih se prevesti kako žene imaju više kontrole nad svojim emocijama nego muškarci. Zašto muškarci ulaze u drugu vezu odmah nakon prekida, odgovora na ovo pitanje ima očito podosta. Neke na brzinu i ne očekivane veze mogu postati ono nešto što svi želimo. Ono što znamo je da muškarci u bilo kojem odnosu, osobito u vezama najviše traže i žele sigurnost sa svojom odabranicom. Zašto muškarci ulaze u drugu vezu odmah nakon prekida, konačni odgovor bi bio ne samo radi sigurnosti i da se riješe praznine koja je nastupila prekidom, nego sve skupa. Svi mi želimo se osjećati voljeno i voljeti, i osjećaj praznine koji doživimo nakon što smo ostavili ili bili ostavljeni je često veoma neugodna. Slažemo se da skakanjem iz jedne veze u drugu se ne mogu graditi najzdraviji temelji za novu vezu, no tu i tamo se rodi ljubav,

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE