Trebam novac danas

Trebam novac danas

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 17.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Trebam novac danas i gdje ga nabaviti

Nije rijetkost da nas financijske obveze toliko stisnu da si kažemo trebam novac danas pod svaku cijenu. I dok krediti u bankama čekaju na odobrenje najmanje tjedan dana pa i do nekoliko tjedana, vama je takav vremenski raspon nedopustiv jer ste u velikoj stisci. Upravo zato, želite da postoje krediti koji su vam dostupni odmah i sada te čiji iznos možete dobiti već istoga dana. Kakvi su to krediti? O čemu je riječ? Ti krediti se popularno zovu brzi krediti te su na raspolaganju za svakog tko si kaže trebam novac danas. To su najčešće online zajmovi koji su lako dostupni i lako se ugovaraju, te uplata zaista može uslijediti već istoga dana. Ipak, jednu stvar je potrebno veoma naglasiti. U vašoj želji da novac dobijete toliko brzo, vi možete biti slijepi na ugovorne obveze koje preuzimate, ponajviše visinu kamatne stope kao i druga obilježja ugovora koji čak može poprimiti i oblik lihvarenja. Upravo zato, budite veoma pažljivi.

Brzi kredit za sve koji si kažu trebam novac danas

Ako ste jedan od onih koji su si rekli trebam novac danas jer su me obveze stisnule, u toj žurbi najsigurniji način je obratiti se ljudima od povjerenja. To su prvenstveno roditelji i prijatelji. Sram vas može spriječiti u tom naumu ali ne bi trebao. U konačnici, vaša financijska sigurnost treba biti najvažnija, a ona će biti ugrožena ako se odate kakvim brzim kreditima i drugim mogućnostima lakog i brzog novca. Takvi ugovori najčešće su nepogodni, imaju visoke kamate i razne druge nepovoljne kamatne stope. Ako ste si rekli trebam novac danas, potražite ga kod najbližih, čak im ponudite i platiti kamatu kako bi ugovorni odnos bio fer. Pri tom ne trebate brinuti ako možda zakasnite s otplatom kredita jer roditelji ili prijatelji će vam to tolerirati. Ipak, nemojte računati na takvo neodgovorno izvršavanje obveza već se potrudite obveze izvršavati na vrijeme i ne kasniti. I u konačnici, znanje je moć.

Trebam novac danas – evo što napraviti

Ako ste dan započeli s mišlju trebam novac danas jer su vas obveze toliko sustigle da naprosto morate doći do novaca u najkraćem roku, evo nekih jednostavnih koraka koje morate poduzeti da to ostvarite. Najprije, uzmite papir i olovku i napišite koliko mjesečno zarađujete od posla. Zatim od tog iznosa odbite iznos koji trošite na svakodnevni život. Ono što vam preostaje je višak vrijednosti. Taj višak ćete moći koristiti za podmirivanje kredita. Nadalje, zapišite iznos koji želite pozajmiti, te kamatnu stopu s kojom bi bili zadovoljni kao i prosječnu mjesečnu ratu. Ta rata ne bi smjela prijeći 50 % ovog iznosa koji vam preostaje kao višak od plaće. Ako ste sigurni da ćete moći podmirivati svoje kreditne obveze i da vam računica odgovara gore iznesenoj, spremni ste za sklapanje ugovora o kreditu. Više si nećete morati govoriti trebam novac danas već ćete imati dovoljno novaca da zadovoljite sve svoje financijske potrebe.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE

Uloga banaka u ekonomskom oporavku nakon kriza

Uloga banaka u ekonomskom oporavku nakon kriza

Uloga banaka u ekonomskom oporavku nakon kriza od ključne je važnosti, a jedan od glavnih mehanizama kojim one doprinose obnavljanju gospodarskog rasta jest kreditiranje. Kada banka odobrava kredite,