Posudba novca na ruke

Posudba novca na ruke

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:17
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

U mnogim situacijama vam treba posudba novca na ruke

Kada vam banka traži uplatu cjelokupnog iznosa odobrenog i prešutnog minusa po vašem tekućem računu, nikako vam neće odgovarati isplata kredita, zajma ili pozajmice na račun jer će banka taj iznos odmah uzeti. U mnogim situacijama vam treba posudba novca na ruke i ako vam je račun u blokadi neće vam odgovarati isplata na račun. A možda samo ne želite trag posuđenog novca na svom tekućem računu jer ne želite da itko zna da ste se zadužili.

Ako vaša supruga ili suprug ili netko drugi iz obitelji ima punomoć na vaš račun, uvijek mogu vidjeti novčano kretanje po vašem računu, a upravo to želite izbjeći i zato vam treba posudba novca na ruke. Brza isplata vam omogućava da riješite svoj problem odmah i da nitko o tome ne sazna ništa. Jedino što kod isplate kredita, zajma ili pozajmice na ruke morate voditi računa je redovna uplata mjesečne rate, ne smijete zaboravljati niti preskakati rate.

Posudba novca na ruke za vraćanje tajnog duga

Imate tajni dug za koji vaša obitelj ne zna i ne želite da sazna, a sada je došlo vrijeme da vratite dug, a ne znate kako. Zapravo treba vam brzi online kredit, zajam ili pozajmica i treba vam opcija posudba novca na ruke, dug će biti vraćen, tajna će ostati sakrivena i čast spašena i u očima vašeg vjerovnika i u očima vaše obitelji, jer diskrecija je zajamčena i vaša privatnost apsolutno zaštićena.

Možda nekom želite potajno pomoći, ali vaša supruga ili suprug se ljute na taj vaš altruizam, bilo da pomažete svojoj obitelji (bratu, sestri, roditeljima), prijatelju, kolegi s posla ili njoj nepoznatoj osobi, jer ona smatra da rasipate zajedničku imovinu na ljude koji vas iskorištavaju. I vama treba posudba novca na ruke, ako želite sačuvati kućni mir, ali i ostati ispravni u očima osoba kojima želite pomoći. Nije to teško postići u nebankarskom kreditnom sektoru koji uvijek nudi više kreditnih opcija.

Posudba novca na ruke za lijepa obiteljska iznenađenja

Dolazi vam jubilarna godišnjica braka, znate čime želite iznenaditi odanu suprugu, znate da zato trebate kredit, zajam ili pozajmicu, ali ne želite da ona za to zna. I češće nego što mislite traži se posudba novca na ruke za lijepa obiteljska iznenađenja, mnogi na taj način iznenade svoju djecu za 18-ti rođendan, roditelje za srebrni ili zlatni pir, a tako se često potajno nabavljaju pokloni i drugim članovima obitelji kada ih želite zadiviti i iznenaditi.

Na tako zagonetan način možete nabavljati i stvari za kućanstvo koje vaša obitelj dugo priželjkuje i već polako odustaje od tih želja jer misle da nikada neće biti ispunjene. Ako baš igrate na lijepo iznenađenje s perilicom za suđe, mikrovalnom pećnicom, novim usisivačem, onda ne smijete imati trag novca na vašem računu, treba vam posudba novca na ruke i nikako u vrijeme dostave ne smijete biti doma, tako će iznenađenje biti potpuno, a i vi ćete se lijepo osjećati.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE

Kako dobiti kredit s lošom kreditnom poviješću?

Kako dobiti kredit s lošom kreditnom poviješću?

Kada imate lošu kreditnu povijest, može biti izazovno dobiti kredit. Međutim, postoji nekoliko savjeta koje možete slijediti kako biste poboljšali svoju kreditnu sposobnost i povećali svoje šanse za d

Najbolji način financiranja kupnje automobila

Najbolji način financiranja kupnje automobila

Kupovina automobila već dulje ne predstavlja luksuz u životu već potrebu. Automobil za većinu ljudi znači mobilnost koja služi ne samo za privatne svrhe već i za dolazak i odlazak na posao. Ako živite

Kako postati uspješan investitor

Kako postati uspješan investitor

Najuspješniji investitori nisu postali uspješni preko noći. Naučiti se financijskoj pismenosti te prednostima i zamkama bavljenja investicijama nije lagan zadatak te zahtijeva strpljenje