Od koga posuditi novac

Od koga posuditi novac

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 18:38
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Od koga posuditi novac – banka

Kada ste u besparici ili vam se desio nepredviđeni trošak kao što je kvar automobila ili jednostavno želite otići na željeno putovanje pitate se od koga posuditi novac. Prvo što će vam pasti napamet je zasigurno banka, te ćete se raspitati u svojoj matičnoj banci gdje imate otvoren tekući račun kakvi su uvjeti kreditiranja za pozajmice ili kredit ovisno o iznosu novca koji vam je potreban.

Vaša će vam banka ponuditi kreditne uvjete nešto povoljnije nego što bi vam to ponudila neka druga banka gdje nemate otvoren tekući račun i nemate primanja preko te druge banke. Kako vaša banka ima uvid u vaša primanja i vašu kreditnu sposobnost neće vas tražiti isplatne liste ukoliko se ne radi o većim iznosima kredita ili pozajmice.

Rješenje za vaš problem od koga posuditi novac može biti i druga banka koja će vam ponuditi povoljnije uvjete samo kako bi vas nagovorila da postanete njihov klijent i svoja primanja preselite u tu drugu banku. To za vas možda i nije loše rješenje ako doista dobijete povoljnije uvjete.

Od koga posuditi novac obitelj ili prijatelji

Kada vas muči od koga posuditi novac rješenje vam kože biti vaša obitelj ili prijatelji. Ukoliko članovi obitelji ili neki vaš prijatelj imaju mogućnost posuditi vam potrebni novac obratite se njima za posudbu novca.

No, kada se dogovarate sa članom obitelji ili prijateljem nemojte iskoristiti povjerenje, već se dogovorite o svim detaljima, koliko novca trebate, u kojem roku ćete posuđeni novac vratiti, te svakako provjerite ili barem ponudite naknadu koju ćete platiti za posuđeni novac. Naravno da će u većini slučajeva i obitelj i prijatelj odbiti naknadu ili kamatu ali barem je pošteno da ponudite jer biste jednako tako platili da posuđujete novac u banci ili nekoj kreditno financijskoj tvrtki.

Član obitelji ili prijatelj mogu biti rješenje za vaš problem od koga posuditi novac, a kako ne biste narušili odnose obavezno se držite dogovorenog plana otplate, te ukoliko shvatite da sljedeću ratu ne možete platiti na vrijeme javite i dogovorite se za odgodu, razumijevanja će sigurno biti.

Od koga posuditi novac tvrtki za kreditiranje

Vaš problem od koga posuditi novac može biti riješen i brzim pozajmicama od kreditno financijskih tvrtki koje se bave davanjem brzih pozajmica. Novac možete dobiti i samo na osnovu poslanog zahtjeva online putem web stranice uz osobnu iskaznicu u vrlo kratkom periodu.

Pronađite na webu internet stranicu tvrtki koje se bave brzim pozajmicama, provjerite recenzije i pošaljite zahtjev za posudbu novca. Kreditno financijske tvrtke mogu biti rješenje od koga posuditi novac u kratkom periodu koji vaš može iznenaditi koliko brzo i jednostavno možete doći do novca po čak povoljnijim uvjetima nego u matičnoj banci.

Brza pozajmica će riješiti vašu financijsku situaciju jer će novac biti na vašem računu možda čak i u roku sat vremena. Obrada je vrlo brza i jednostavna, te ukoliko ne tražite veću svotu novca nema ni provjere kreditne sposobnosti, a vi sve što trebate je poslati zahtjev i kopiju osobne iskaznice i zahtjevi odmah ide u proces obrade i odobravanja.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE

Kako do oprosta duga od države

Kako do oprosta duga od države

Građani koji su pod ovrhom trebaju proučiti Zakon o otpisu dugova fizičkim osobama kako bi razumjeli koja su im prava i da li su se uopće stekli uvjeti za oprost duga od države da bi mogli deblokirati

Kada je najbolje koristiti kreditne kartice

Kada je najbolje koristiti kreditne kartice

U prošlosti se većina transakcija izvršavala gotovinom kao načinom plaćanja. Razvojem tehnologije dolazi do pojave čipova i tehnologija koje omogućuju postojanje novca u virtualnom oblik

Kako osigurati plovilo

Kako osigurati plovilo

Osiguravajuće kuće u našoj zemlji bave se standardnim osiguranjima, neka od kojih su i zakonom propisana. Ipak, u zemlji kao što je Hrvatska, osiguranje plovila također je vrlo često. Po

Trebam novac danas

Trebam novac danas

Nije rijetkost da nas financijske obveze toliko stisnu da si kažemo trebam novac danas pod svaku cijenu. I dok krediti u bankama čekaju na odobrenje najmanje tjedan dana pa i do nekoliko tjedana, vama