Kredit za zaposlene u inozemstvu

Kredit za zaposlene u inozemstvu

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kredit za zaposlene u inozemstvu, rad u inozemstvu

Poznato nam je kako je gotovo na tisuće hrvatskih građana otišlo raditi u inozemstvo radi boljih uvjeta, plaća i mogućnosti štednje. Mnogi nakon određenog rada žele kupiti primjerice nekretninu u Hrvatskoj, no mogli bi se suočiti s određenim problemima radi raznih promjena u zakonima o kreditiranju. Možda vam zvuči nevjerojatno, no nešto je teže doći do primjerice stambenog kredita u Hrvatskoj kada radite u inozemstvu. Kredit za zaposlene u inozemstvu je tematika koju većina banaka ne objašnjava danas, i mnogi često ne znaju da nisu u zavidnoj poziciji dok banke ne odbiju zahtjev za kredit. Kako je moguće da banka odbije zahtjev s ispunjenim uvjetima? Banke uvijek traže ponude po odgovarajućem modelu, i često bez obzira na vašu kreditnu sposobnost problem predstavlja papirologija. Kredit za zaposlene u inozemstvu po mnogima bih trebao biti lak proces, osobito ako netko radi u drugoj članici EU, ali često su teorija i praksa imaju različit pristup. Banke su uvijek nesklone posuđivanju novaca osobama koje ne prebivaju u državi u kojoj žele podići kredit, o takva ograničenja banka može slobodno određivati. Što onda? Mnogi se odluče na rad u inozemstvu radi boljih financija, no što kada vam sad to predstavlja problem? Svima je poznato kako su banke prva destinacija kada su u pitanju krediti, ali bankarski krediti nisu jedina solucija. Razne kreditne agencije također nude kredite koje uvelike mogu pomoći onima koji su odbijeni sa strane banaka.

Kredit za zaposlene u inozemstvu, banke i kreditne agencije

Bilo da se radilo o stambenom ili nekom drugom kreditu, mnogi Hrvati će se naći u pomalo neugodnoj situaciji misleći kako mogu lakše ostvariti kredit ako rade u inozemstvu. Kredit za zaposlene u inozemstvu većina banaka gleda na sljedeći način: Krediti se odobravaju rezidentima, a državljani RH koji rade u inozemstvu se tretiraju kao nerezidenti, što znači da odobrenje kredita ide kroz individualni pristup tj. Ima izuzetaka. Opreznije odobravanje kredita našim građanima koji su zaposleni u inozemstvu se objašnjava tako da je puno teže procijeniti profil klijenta. Dolazi do pitanja efikasnosti uobičajenih instrumenata osiguranja koji postoje kod određenih kredita. Naime, ulaskom Hrvatske u EU hrvatski građani mogu bez ograničenja poslovati s raznim financijskim institucijama iz drugih zemalja članica EU. Mnoge banke u inozemstvu će vam zapravo savjetovati podizanje kredita u vašoj vlastitoj zemlji. Ostaje činjenica da mnoge banke se i dalje nisu prilagodile raznim uvjetima i modelima poslovanja kakvi bi trebali biti u EU. Kredit za zaposlene u inozemstvu stoji kao ponuda u mnogim bankama u Hrvatskoj, no njegova realizacija je teži proces od očekivanog. Što je s kreditnim agencijama? Sve kreditne agencije posluju po istom modelu poslovanja. Primjerice, za online kredit potrebno je da imate valjanju osobnu iskaznicu i putovnicu kao i dokaz o vašim prihodima, mjesto prebivališta nije bitno. Brzi online kredit ostvariv je na sljedeći način: Registrirate se na web stranicu online zajmodavca, pomoću kreditnog kalkulatora odaberete željeni iznos i rok otplate, popunite obrazac s vašim osobnim podacima, priložite traženu dokumentaciju i zatim šaljete ponudu. Zajmodavac vam se javlja u roku od svega nekoliko minuta s informacijom o odobrenju i isplati. Rychlapujcka15.cz. je jedna od inozemnih kreditnih agencija koja vam može pomoći kada ste u potražnji za brzim kreditom.

Kredit za zaposlene u inozemstvu, usporedba ponude

Bilo da želite podići kredit u inozemstvu ili u Hrvatskoj dok radite u inozemstvu naići ćete na razne zakonske prepreke sa strane banaka. Nesklonost banaka o posuđivanju novaca osobama koje nisu državljanin neke određene zemlje predstavlja veliki problem diskriminacije. Koje su informacije koje morate znati ako želite razmotriti kredit za zaposlene u inozemstvu? Ako ste se odlučili podići kredit u zemlji u kojoj radite, pravila su sljedeća: Najbolje je prvo napraviti usporedbe ponuda. Prije bilo kakvog potpisivanja ugovora o kreditu sa vaše strane, vaš davatelj kredita, tj. banka vam mora dostaviti standardni dokument „Obrazac standardnih informacija o kreditu za potrošače u EU“. U navedenom obrascu su informacije koje uključuju: Glavne značajke vašeg ugovora, iznos željenog kredita i njegove troškove, EKS tj. Efektivnu kamatnu stopu koja prikazuje ukupan trošak kredita poput kamata, provizija, poreza i ostalih vrsta naknada, iznos svih rata i učestalost plaćanja kao i broj, napomenu o važnim pravnim aspektima. Kredit za zaposlene u inozemstvu se sastoje od jednakih strogih pravila banaka, vaša kreditna sposobnost se određuje na temelju vaših primanja i ugovora o radu. Nažalost, jednakost u bankama ne vrijedi za sve. S druge strane kreditne agencije u zemljama EU ili Hrvatskoj ne posluju pod strogo određenim pravilima i krediti, zajmovi i pozajmice su dostupni svima bez obzira na njihovo mjesto prebivališta. Popularnost brzih online kredita svakako raste iz godine u godinu i mnogi se često radi mnogih komplikacija u bankama odluče upravo za ovakav vid kreditiranja. Važno je naglasiti da kreditne agencije posluju veoma transparentno, što znači da ste vi i prije uzimanja kredita svjesni svih troškova.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE

Uloga banaka u ekonomskom oporavku nakon kriza

Uloga banaka u ekonomskom oporavku nakon kriza

Uloga banaka u ekonomskom oporavku nakon kriza od ključne je važnosti, a jedan od glavnih mehanizama kojim one doprinose obnavljanju gospodarskog rasta jest kreditiranje. Kada banka odobrava kredite,