Koja banka daje kredit ako si na crnoj listi

Koja banka daje kredit ako si na crnoj listi

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 17:41
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kredit, banke i crna lista

Što je crna liste kod banke? Crna lista je zapravo registar HROK-a na koju se banke referiraju kada provjeravaju kreditnu sposobnost i kreditnu povijest klijenata koji od njh traži pozajmice ili krediti. Na crnu listu se može doći prvo neredovitom otplatom postojećih ili prethodnih kredita. Također, ukoliko ste slali upite bankama za kredite, no zbog vaše kreditne sposobnosti koja je niska niste uspjeli dobiti kredit od jedne ili više banaka. Ukoliko neredovito plaćate dugove po kreditnim karticama također možete doći na crnu listu koju banke provjeravaju.

Ukoliko ste se našli na crnoj listi iz bilo kojeg razloga nećete moći dobiti kredit u bilo kojoj banci jer crna lista zbog toga i postoji kako bi se banke osigurale. No to ne rješava vaš financijski problem, ipak postoje banke i kreditne tvrtke koje vam mogu dati pozajmicu bez provjere kreditne povijesti i kreditne sposobnosti, te će vam odobriti pozajmicu samo na osnovu osobne iskaznice bez dodatne papirologije. Mnoge zemlje u EU već odavno odobravaju takve kredite a jedna koja se u tome posebno istiće je Bugarska. Prema istraživanju Googlea njezini stanovni najčešće upisuju pojam бързи кредити što u prijevodu znači brzi krediti. Po ovome vidimo kako je ova vrsta kredita popularna u svim djelovima Europe.

Da li je crna lista prepreka za kredit

Crna lista može biti prepreka za kredit, pogotovo ako trebate dignuti veći iznos kredita kojim biste riješili svoje stambeno pitanje. No, čak i da jeste na crnoj listi i u toj situaciji se može pronaći rješenje. Ukoliko dižete veći iznos kredita a nalazite se na crnoj listi banka će vas sigurno tražiti dodatna osiguranja naplate, osim hipoteke, zapljene tekućeg računa, zadužnice, pa možda i jamstva koje uostalom danas možete i kupiti, te ne morate tražiti prijatelje ili rodbinu da vam bude jamac.

No, ako dižete kredit ili pozajmicu manjeg iznosa kod nekih kreditora ili banaka je dovoljna osobna iskaznica za odobravanje kredita jer se radi o manjim iznosima koji se otplaćuju u kraćem roku i pri tome je rizik za kreditora nizak pa nije potrebno raditi provjere vaše kreditne povijesti ili kakva primanja imate, da li su redovita, da li su dovoljno visoka i slično. Dovoljno je da ste punoljetni i da ste hrvatski državljanin.

Online kredit izbjegava crnu listu

Online kredit je rješenje za dizanje kredita u kojem vas neće tražiti platne liste i potvrde poslodavca kojim će se provjeravati vaša situacija. Bit će dovoljno poslati upit online sa svojim osnovnim podacima i iznosom kredita koji vam treba. Tražit će vas i kopiju osobne iskaznice za punoljetnost i državljanstvo, te naravno broj tekućeg računa gdje će vam isplatiti kredit.

Ovakvi krediti se odobravaju po brzom postupku jer se upit šalje online i odmah ulazi u obradu i proces odobravanja. U pravilu se iznosi kredita odobravaju jer ukoliko se budu odbijali tada takve tvrtke neće imati niti klijente niti poslovanje, a u interesu im je da posluju i da se krediti vrte između njih i klijenata.

Čak iako nećete moći na vrijeme platiti sljedeću ratu uvijek se možete dogovoriti za novi otplatni plan ili poček od 5 do 15 dana za plaćanje rate koja vam je trenutno problematična za otplatu jer ste imali nešto drugo za platiti ili vam plaća nije stigla na račun na vrijeme.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE

Kako do oprosta duga od države

Kako do oprosta duga od države

Građani koji su pod ovrhom trebaju proučiti Zakon o otpisu dugova fizičkim osobama kako bi razumjeli koja su im prava i da li su se uopće stekli uvjeti za oprost duga od države da bi mogli deblokirati

Kada je najbolje koristiti kreditne kartice

Kada je najbolje koristiti kreditne kartice

U prošlosti se većina transakcija izvršavala gotovinom kao načinom plaćanja. Razvojem tehnologije dolazi do pojave čipova i tehnologija koje omogućuju postojanje novca u virtualnom oblik

Kako osigurati plovilo

Kako osigurati plovilo

Osiguravajuće kuće u našoj zemlji bave se standardnim osiguranjima, neka od kojih su i zakonom propisana. Ipak, u zemlji kao što je Hrvatska, osiguranje plovila također je vrlo često. Po

Trebam novac danas

Trebam novac danas

Nije rijetkost da nas financijske obveze toliko stisnu da si kažemo trebam novac danas pod svaku cijenu. I dok krediti u bankama čekaju na odobrenje najmanje tjedan dana pa i do nekoliko tjedana, vama