Kako zaraditi dodatan novac kao student

Kako zaraditi dodatan novac kao student

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:48
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Dodatan novac dobro dođe povremeno svakome, a studentu uvijek

Nekada se moglo raditi samo preko student servisa i nije bilo dovoljno poslova za sve studente, a one bolje plaćene su dobivali samo rijetki i nekim tajnim kanalima. Digitalno je doba i svi, pa i studenti imaju veće mogućnosti za dodatnu zaradu, ako se potrude. Dodatan novac dobro dođe svakome, a studentu uvijek, jer znate kako ćete prepoznati studenta “uvijek je gladan i bez para”, a danas više ne mora biti tako osim ako vam se ne da raditi.

Dodatan novac možete zaraditi na klasičnim poslovima, konobar, dadilja, noćni čuvar, šetač pasa, davanje instrukcija, pisanje eseja, seminarskih i diplomskih radnji, a možete se orijentirati i na noćni rad ako ste na zahtjevnom studiju. Sve institucije, velike medijske kuće, aktivni portali, trgovački lanci imaju korisničku podršku i upošljavaju inteligentne mlade ljude i to su mahom poslovi koje možete raditi i iz svoje studentske sobe, a možete osmisliti i voditi i vlastiti internetski posao.

Zaraditi dodatan novac online putem je studentima najprivlačnije

Gužva na fakultetu, stisli vas ispitni rokovi, kasni vam stipendija, više ni nemate od koga posuditi novac i treba vam hitri kredit da preživite do sljedeće stipendije ili bilo kakvog dodatnog posla. Zaraditi dodatan novac online putem je studentima najprivlačnije jer vrijeme rada na internetu mogu prilagoditi svojim studentskim obvezama i ne moraju gubiti vrijeme na odlaske na posao i povratke s posla, mogu raditi iz svoje studentske sobe kada njima to odgovara i koliko mogu.

Puno je načina za zaraditi dodatan novac preko interneta, možete voditi svoj blog koji će privući oglašivače, možete preprodavati traženu robu za nekoga, možete nuditi vlastite proizvode. Online instrukcije, pisanje članaka iz raznih područja za posebnog naručitelja, prepričavanje aktualnosti, posudite nekome svoj glas, pokrenite video blog sa savjetima, uključite se u honorirano istraživanje, e-mail marketing, virtualnu pomoć u nekoj svojoj specijalnosti, izrađujte web stranice ili grafički dizajn, budite online instruktor, trener ili učitelj, prodajte svoje stare knjige i skripte online putem.

Dodatan novac se može pretvoriti u nešto veće

Neki studenti zdušno rade na sezoni i trude se zaraditi što više da bi se ostatak godine mogli bez ometanja posvetiti studentskim obvezama, učenju i ispitima. No, ako imate neke posebne vještine unovčite ih, dodatan novac se može pretvoriti u nešto veće ili mnogo veće iznose ako izradite dobru aplikaciju i dobro je prodate. Neki studenti pokrenu vlastiti biznis, prodaju second hand odjeću, preuređuju stare komade u nešto posve novo ili stvaraju vlastite kreacije i prodaju ih.

Posao sa oslikanim majicama je poznat svim generacijama studenata, izaberite smiješne slike ili citate i možete zaraditi solidan dodatan novac. Organizirajte vlastiti pozivni centar i prodajite svoje usluge onima koji ga trebaju a nemaju. Radite mjesnu dostavu iz trgovačkih centara za starije osobe, čistite tavane i podrume koji često skrivaju rijetke knjige, slike i druge umjetnine i antikvitete iz raznih područja, vozite za Uber u slobodno vrijeme ili iznajmite svoj automobil nekome drugome, radite popise i ankete.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE

Kako doći do brzog online zajma?

Kako doći do brzog online zajma?

Kako doći do brzog online zajma? Ovo pitanje postavlja sve više ljudi koji traže hitan financijski izlaz iz neočekivanih situacija. Proces dobivanja brzog online zajma može biti jednostavan ako slijed

Savjeti za dobivanje pozajmice u hitnoj situaciji

Savjeti za dobivanje pozajmice u hitnoj situaciji

Kada vam je hitno potrebna financijska pomoć, ključno je znati kako brzo i sigurno doći do pozajmice. U takvim situacijama, biranje pouzdanog zajmodavca može biti presudno za vašu financijsku stabilno

Kako osigurati brzu isplatu online pozajmice

Kako osigurati brzu isplatu online pozajmice

Ako se pitate kako osigurati brzu isplatu online pozajmice, ključan korak je priprema potrebne dokumentacije unaprijed. Jedna od najvažnijih stvari u procesu dobivanja online pozajmice je imati sve po