Kako zaraditi dodatan novac kao student

Kako zaraditi dodatan novac kao student

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Dodatan novac dobro dođe povremeno svakome, a studentu uvijek

Nekada se moglo raditi samo preko student servisa i nije bilo dovoljno poslova za sve studente, a one bolje plaćene su dobivali samo rijetki i nekim tajnim kanalima. Digitalno je doba i svi, pa i studenti imaju veće mogućnosti za dodatnu zaradu, ako se potrude. Dodatan novac dobro dođe svakome, a studentu uvijek, jer znate kako ćete prepoznati studenta “uvijek je gladan i bez para”, a danas više ne mora biti tako osim ako vam se ne da raditi.

Dodatan novac možete zaraditi na klasičnim poslovima, konobar, dadilja, noćni čuvar, šetač pasa, davanje instrukcija, pisanje eseja, seminarskih i diplomskih radnji, a možete se orijentirati i na noćni rad ako ste na zahtjevnom studiju. Sve institucije, velike medijske kuće, aktivni portali, trgovački lanci imaju korisničku podršku i upošljavaju inteligentne mlade ljude i to su mahom poslovi koje možete raditi i iz svoje studentske sobe, a možete osmisliti i voditi i vlastiti internetski posao.

Zaraditi dodatan novac online putem je studentima najprivlačnije

Gužva na fakultetu, stisli vas ispitni rokovi, kasni vam stipendija, više ni nemate od koga posuditi novac i treba vam hitri kredit da preživite do sljedeće stipendije ili bilo kakvog dodatnog posla. Zaraditi dodatan novac online putem je studentima najprivlačnije jer vrijeme rada na internetu mogu prilagoditi svojim studentskim obvezama i ne moraju gubiti vrijeme na odlaske na posao i povratke s posla, mogu raditi iz svoje studentske sobe kada njima to odgovara i koliko mogu.

Puno je načina za zaraditi dodatan novac preko interneta, možete voditi svoj blog koji će privući oglašivače, možete preprodavati traženu robu za nekoga, možete nuditi vlastite proizvode. Online instrukcije, pisanje članaka iz raznih područja za posebnog naručitelja, prepričavanje aktualnosti, posudite nekome svoj glas, pokrenite video blog sa savjetima, uključite se u honorirano istraživanje, e-mail marketing, virtualnu pomoć u nekoj svojoj specijalnosti, izrađujte web stranice ili grafički dizajn, budite online instruktor, trener ili učitelj, prodajte svoje stare knjige i skripte online putem.

Dodatan novac se može pretvoriti u nešto veće

Neki studenti zdušno rade na sezoni i trude se zaraditi što više da bi se ostatak godine mogli bez ometanja posvetiti studentskim obvezama, učenju i ispitima. No, ako imate neke posebne vještine unovčite ih, dodatan novac se može pretvoriti u nešto veće ili mnogo veće iznose ako izradite dobru aplikaciju i dobro je prodate. Neki studenti pokrenu vlastiti biznis, prodaju second hand odjeću, preuređuju stare komade u nešto posve novo ili stvaraju vlastite kreacije i prodaju ih.

Posao sa oslikanim majicama je poznat svim generacijama studenata, izaberite smiješne slike ili citate i možete zaraditi solidan dodatan novac. Organizirajte vlastiti pozivni centar i prodajite svoje usluge onima koji ga trebaju a nemaju. Radite mjesnu dostavu iz trgovačkih centara za starije osobe, čistite tavane i podrume koji često skrivaju rijetke knjige, slike i druge umjetnine i antikvitete iz raznih područja, vozite za Uber u slobodno vrijeme ili iznajmite svoj automobil nekome drugome, radite popise i ankete.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE

Kako dobiti kredit s lošom kreditnom poviješću?

Kako dobiti kredit s lošom kreditnom poviješću?

Kada imate lošu kreditnu povijest, može biti izazovno dobiti kredit. Međutim, postoji nekoliko savjeta koje možete slijediti kako biste poboljšali svoju kreditnu sposobnost i povećali svoje šanse za d

Najbolji način financiranja kupnje automobila

Najbolji način financiranja kupnje automobila

Kupovina automobila već dulje ne predstavlja luksuz u životu već potrebu. Automobil za većinu ljudi znači mobilnost koja služi ne samo za privatne svrhe već i za dolazak i odlazak na posao. Ako živite

Kako postati uspješan investitor

Kako postati uspješan investitor

Najuspješniji investitori nisu postali uspješni preko noći. Naučiti se financijskoj pismenosti te prednostima i zamkama bavljenja investicijama nije lagan zadatak te zahtijeva strpljenje