Kako vratiti posuđeni novac

Kako vratiti posuđeni novac

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:05
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako vratiti posuđeni novac dodatnim zajmovima

Ako vas zanima kako vratiti posuđeni novac dodatnim zajmovima, imamo savjete za vas. Prva opcija vam je zajam za povećanje otplate. Plan otplate pomaže zajmoprimcu da iskoristi veći zajam u odnosu na uobičajeni stambeni kredit. Ova je shema korisna za one koji kupuju kuću u mlađoj dobi. To je zato što se nečiji prihod povećava kako napredujete u karijeri.

Budući da ljudi u prvim godinama plaćaju manje EMI -jeve (plan otplate), mogu prilagoditi zajam prema svojim potrebama, a također uživati ​​iste porezne olakšice čak i ako se EMI poveća. Druga opcija vam je postepeni plan otplate. To je upravo suprotno od gore navedene opcije. Ovdje su EMI -ji veći u početnim godinama, a kasnije se smanjuju.

Ovaj je plan najprikladniji za osobe koje posuđuju kredit u starijoj dobi, odnosno uglavnom za starije građane ili one koji su pred mirovinom. Budući da se kapacitet prihoda mijenja u kasnijoj fazi, niža otplata pomaže u održavanju vaših financija u granicama kojima se može upravljati. Ovo je jedan od načina kako vratiti posuđeni novac dodatnim zajmovima.

Kako vratiti posuđeni novac uz planove otplate

Pročitajte ovaj tekst i saznajte kako vratiti posuđeni novac uz planove otplate. U fiksnom planu otplate EMI će biti određen za određeno razdoblje nakon čega se prilagođava prema tržišnoj stopi. Tijekom ovog razdoblja fiksnih uvjeta tržišna situacija ne utječe na plan otplate. Korisno je za zajmoprimce kada se očekuje povećanje kamatnih stopa.

Međutim, treba biti svjestan jer mnogi zajmodavci u svom sporazumu imaju odredbu o povećanju fiksnog iznosa. Drugi plan otplate se odnosi na plan otplate na temelju faze izgradnje nekretnine. U idealnom slučaju, zajmoprimac mora platiti kamatu na iznos stambenog kredita na temelju faze izgradnje nekretnine do završetka projekta. Ovu vrstu otplate nudi nekoliko banaka/zajmodavaca, što pomaže zajmoprimcu da uštedi kamate.

Zajmoprimci mogu odrediti iznos prema svojim mogućnostima koji mogu otplaćivati ​​na rate banci dok nekretnina ne bude spremna za useljenje. Minimalni iznos koji se plaća je kamata na ukupni iznos kredita. Na vama je da odaberete koji plan otplate želite koristiti. Brzi zajam može biti jedno od rješenja za situaciju kako vratiti posuđeni novac.

Kako vratiti posuđeni novac uz ostale planove otplate

Postoje i drugi planovi otplate kako vratiti posuđeni novac. Raspitajte se i saznajte koji su to dodatni planovi otplate kako vratiti posuđeni novac. Prvi je tzv. ubrzani plan otplate. U ovom planu zajmoprimci mogu povećati iznos plana otplate ako imaju višak novca ili kada se poveća raspoloživi prihod.

Druga opcija koja je vrlo odabrana je plaćanje paušalnog iznosa prema zajmu. To pomaže u bržoj otplati kredita i štedi porez. Drugi plan je tzv. „Balon“ plan otplate. Ovaj je plan sličan opciji step up, međutim u ovoj opciji mogli biste platiti vrlo mali iznos rata na početku roka kredita. Kao što naziv govori, u kasnijim godinama trajanja kredita iznos rate počinje se povećavati i na viši iznos od uobičajene opcije povećanja kredita.

Iako vam zajmodavci mogu dati različite mogućnosti otplate kredita kao zajmoprimcu, morate provesti dubinsku provjeru kako biste bili sigurni da bilo koja odabrana opcija nije u suprotnosti s vašim očekivanjima. Najvažnije je provjeriti klauzule zajmodavca u planu otplate za koji se odlučujete i kako se zajmodavac odnosio prema svojim postojećim klijentima. Čak ni razgovor s bilo kojim postojećim klijentom nije loš prijedlog znajući da ste uložili životnu ušteđevinu za kuću iz snova, provjerite reference i preporuke ostalih korisnika.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE