Kako sakriti ljubavni ugriz

Kako sakriti ljubavni ugriz

Kako sakriti ljubavni ugriz, jači poljubac

Što je ljubavni ugriz? Mislim da svi znamo što je, svi smo ga imali jednom prilikom, i svi smo ga dali nekome. Malo jači poljubac najčešće u području vrata koji ostavlja masnicu kao znak ljubavi. Često se zapravo daju u nekim tinejdžerskim godinama kada je to fora, no i u malo odraslijim godinama kada se u krevetu stvari znaju začiniti. Što kada sutra dan primjerice imate neki važni sastanak, kada morate sa starcima na ručak ili nešto deseto, kako sakriti ljubavni ugriz kako ne biste morali objašnjavati što se to sinoć dogodilo. Iako je ljubavni ugriz ili popularno zvan Hickey simbol ljubavi i strasti, mnogima ga nije lijepo vidjeti, no iskreno koga briga za tuđa mišljenja. Ovaj mali hematom se može zadržati par dana do dva tjedna na koži, i onda se pitamo kako sakriti ljubavni ugriz da nas drugi ne bi sudili da smo kao zaljubljeni tinejdžeri koji se ne mogu obuzdati.

Kako sakriti ljubavni ugriz, razni načini

Najbolje bi bilo možda spriječiti ljubavni ugriz na prvom mjestu, no često se dogodi u žaru strasti i zapravo je podsjetnik na lijepo provedenu noć, ili lijepo proveden dan s partnerom. Kako sakriti ljubavni ugriz nekim prirodnim metodama? Led može pomoći, mjesto ugriza izmasirajte s kockicom leda, led omotajte u neku tkaninu prije da ne bi došlo do ozebline. Odmah nakon hladnog leda trebalo bi staviti topli oblog koji će potaknuti svježu krv kroz kapilare na oštećenom području. Aloe vera je poznata da pomaže u bilo čemu što je povezano s kožom, namažite kremu na područje, ostavite 10 minuta da djeluje zatim isperite. Kako sakriti ljubavni ugriz na još neke načine? Puder kao neka klasika. Marama oko vrata kao modni detalj isto može pomoći u prikrivanju ljubavnog ugriza. Utrljajte malo paste za zube na masnicu, kada osjetite blago peckanje isperite područje i lagano ga masirajte kako bi potakli cirkulaciju. Područje također možete malo četkati s četkicom za zube da se ubrza cirkulacija krvi, područje će biti malo iziritirano ali kada se krene povlačiti i ljubavni ugriz će biti manji.

Kako sakriti ljubavni ugriz, kako je nastao

Ljubavni ugriz se spominje i u slavnoj Kama Sutri. Pokazuje da nositelj ljubavnog ugriza vodi ispunjen ljubavni život i nosi se tradicionalno i s ponosom da drugi vide. Primjerice za liječnika je ljubavni ugriz običan hematom, a za starce i ostale nepotrebno obilježavanje. Ljubavni ugriz nikako nije štetan po zdravlje, iako mogu ponekad ružno izgledati. Odgovorili smo kako sakriti ljubavni ugriz, no mogli bi napisati kako se ljubavni ugriz i radi, jer zašto ne. Dio tijela nije bitan za ugriz, jer je princip rada uvijek isti. Lagano i opušteno usta prislonite na područje koje ćete obilježiti, oblikujte usne u krug, i krenite sisati barem 20 ak sekundi na istom području. S usnama određujete oblik ljubavnog ugriza koji radite partneru. Kao što vidite kako sakriti ljubavni ugriz kao i kako napraviti ljubavni ugriz je lagani proces. Bilo da ga želite sakriti, ili nositi s ponosom, ljubavni ugriz je bio i ostao simbol ljubavi i strasti.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE