Kako dodatno zaraditi

Kako dodatno zaraditi

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 14:20
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako dodatno zaraditi online

Potreban vam je novac i pitate se kako dodatno zaraditi uz već postojeća primanja koja vam nisu dovoljna da pokrijete svoje mjesečne troškove ili zato da biste uštedjeli dodatan novac za neku namjeru. Dodatno možete zaraditi online pružajući usluge u vještinama u kojima ste dobri.

Postoje razni portali, odnosno zajednice koje okupljaju freelancere koji pružaju svoje usluge. Odaberite web zajednicu koja ima veliki promet i nemojte se bojati konkurencije u uslugama koje vi pružate. Vaše usluge ukoliko su kvalitetne uz pristojne cijene bit će primamljive klijentima kojima vaše usluge trebaju. Nakon što se registrirate najvažnije je da osmislite dobar oglas kojim ćete privući klijente, te da dobivate dobre recenzije koje zapravo predstavljaju preporuke drugim klijentima da se obrate upravo vama.

Usluge koje možete pružati mogu biti vrlo raznolike, od pružanja usluga prijevoda, pisanja tekstova, dizajna web stranica, grafičkih i dizajnerskih usluga, pružanja financijsko računovodstvenih savjetovanja za određenu zemlju ako ste financijsko računovodstveni stručnjak, davanje online instrukcija za školske predmete, te još mnogo usluga, no vi najbolje znate u čemu ste najbolji i koje usluge može pružati nekome uz zaradu. Online zarada je rješenje kako dodatno zaraditi a da ne trebate nigdje ići, već to možete iz svog doma.

Kako dodatno zaraditi kao telefonski operater

Kako dodatno zaraditi kao telefonski operater vrlo je jednostavno. Ovaj posao možete raditi također od kuće a sve što vam je potrebno je ili mobilna linija ili internet veza ovisno o vašem poslodavcu i njegovim tehničkim mogućnostima.

Pronađite tvrtku koja se bavi telekomunikacijskim uslugama i kojoj su potrebni telefonski operateri. Takve tvrtke se mogu baviti istraživanjima tržišta ili nekim drugim djelatnostima no imaju vlastiti odjel teleoperatera koji mogu biti i operateri prodaje kao što su brojne tvrtke koje svoje usluge i proizvode prodaju putem telefonskog načina prodaje.

Zasigurno su vas barem jednom u životu kontaktirale neke od ovakvih tvrtki, odnosno njihovi telefonski operateri koji su vam pokušali prodati uslugu ili proizvod i nagovarali vas da ga kupite i pristanete na primjer promijeniti mobilnog operatera. Zašto to ne biste radili vi i to kako dodatno zaraditi bit će riješeno jer ćete vi kao telefonski operater dodatno zarađivati novac koji vam je potreban i vi ćete biti osoba koja prodaje i preporučuje uslugu ili neki proizvod drugima.

Kako dodatno zaraditi od hobija

Bavite se nekim hobijem i pitate se kako dodatno zaraditi od svog hobija. Volite svoj hobi i uživate stvarati svojim rukama neka umjetnička djela, pisati pjesme, pisati skladbe, svirati neki instrument. Zašto svoju vještinu i svoja djela ne biste unovčili. Čak i ako se bavite nekim sportom možete postati trener ili davati instrukcije na primjer instrukcije iz tenisa ili plivanja. Naravno da nećete naplaćivati kao profesionalni trener koji je školovan, ali davati instrukcije nekom početniku svakako možete naplatiti.

Volite slikati ili baviti se keramikom, izložite svoja djela online ili organizirajte izložbe, potrudite se sa dobrim marketingom da se čuje za vas i vaša djela. Uskoro možete očekivati narudžbe ako se odlučite raditi po narudžbama, no možete i prodavati po principu viđeno kupljeno. Skladanje muzike ili pisanje pjesama također može biti način kako dodatno zaraditi ako se krećete u muzičkim krugovima gdje ćete pronaći svoje klijente.

Brzi zajmovi vam mogu pomoći ukoliko vam treba početni novac za nabavku materijala za svoj hobi kako biste pokrenuli web stranicu ili realizirali marketinški plan da se pročuje za vas i da vas klijenti mogu lakše pronaći.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE

Kako dobiti kredit s lošom kreditnom poviješću?

Kako dobiti kredit s lošom kreditnom poviješću?

Kada imate lošu kreditnu povijest, može biti izazovno dobiti kredit. Međutim, postoji nekoliko savjeta koje možete slijediti kako biste poboljšali svoju kreditnu sposobnost i povećali svoje šanse za d

Najbolji način financiranja kupnje automobila

Najbolji način financiranja kupnje automobila

Kupovina automobila već dulje ne predstavlja luksuz u životu već potrebu. Automobil za većinu ljudi znači mobilnost koja služi ne samo za privatne svrhe već i za dolazak i odlazak na posao. Ako živite

Kako postati uspješan investitor

Kako postati uspješan investitor

Najuspješniji investitori nisu postali uspješni preko noći. Naučiti se financijskoj pismenosti te prednostima i zamkama bavljenja investicijama nije lagan zadatak te zahtijeva strpljenje