Gdje ugovoriti evo tv

Gdje ugovoriti evo tv

Gdje ugovoriti evo tv osnovnu uslugu

Razmišljate o aktivaciji evo tv-a, ali ne znate gdje ugovoriti evo tv osnovnu uslugu? Prije svega vas zanima što je to uopće evo tv osnova usluga? Evo tv osnova usluga se odnosi na sve one pakete programa za koje se mora ugovoriti minimalno vrijeme korištenja.

Ukoliko želite provjeriti što sve nudi evo tv, a da pritom ne želite platiti probu, preporuča vam se evo Start paket. Korisnik ovog paketa ima pravo gledati evo tv programe 30 dana i to sasvim besplatno. Unutar tog paketa se nalaze i paketi HBO, Sport i Cinemax. Ako vam se svidi ono što evo tv pruža i želite potpisati ugovor onda imate pravo birati koji paket želite. U ponudi su različiti paketi koji se mogu ugovoriti na različiti vremenski period.

Kada potpišete ugovor dužni ste svaki mjesec plaćati ugovorenu tarifu za prethodni mjesec. Ukoliko niste redoviti platiša, pružatelj evo tv-a može zatražiti prisilnu naplatu vaših dugovanja. Ostaje pitanje gdje ugovoriti evo tv osnovnu uslugu. Naime, to možete učiniti u svakoj poslovnici T-coma.

Gdje ugovoriti evo tv na bonove

Niste fan pretplata na duže vrijeme? Nemate sigurne prihode i niste sigurni da ćete moći plaćati svaki mjesec pretplatu? Ne očajavajte, postoji i druga opcija ugovaranja evo tv-a.

Naime, evo tv možete ugovoriti i na bonove i sad se sigurno pitate gdje ugovoriti evo tv na bonove. Evo tv na bonove možete ugovoriti također u svakoj poslovnici T-coma. Evo tv program paketi na bonove se mogu ugovoriti na različite vremenske periode. Možete ugovoriti na jedan mjesec ili pak na tri mjeseca.

Kod evo tv-a na bonove korištenje se plaća unaprijed, tj. ako naprimjer evo tv želite gledati u svibnju, uplatu morate izvršiti u travnju. Ako ne platite za sljedeći mjesec korištenje će se jednostavno prekinuti. Isti princip vrijedi i za program pakete na bonove za svaka tri mjeseca. U ponudi vam se nudi veliki broj različitih program paketa i na vama je da odaberete koji želite koristiti s obzirom na svoje afinitete i želje. Sada kada znate kako i gdje ugovoriti evo tv na bonove na vama je da odlučite da li želite to.

Gdje ugovoriti evo tv i kako ga aktivirati

Ugovorili ste korištenje evo tv programa bilo putem pretplate ili putem bonova, ali niste upoznati sa procesom aktivacije evo tv-a? Sigurno vas onda zanima gdje ugovoriti evo tv i kako ga aktivirati. U nastavku teksta dati ćemo vam odgovor na to gdje ugovoriti evo tv i kako ga aktivirati.

Prvo što trebate napraviti je spojiti evo tv uređaj na vanjsku antenu i priključiti na vaš televizor. Nakon toga napravite pretragu programa i po završetku pretrage možete početi gledati evo tv besplatno prvih 30 dana. Ukoliko imate ugovoreno korištenje evo tv program paketa na duže vrijeme, onda vam je potrebno aktivirati uslugu.

Aktivizacija se obavlja putem SMS poruke i to njezinim slanjem na broj 095 100 6666. U poruci mora biti naznačen broj koji predstavlja ključ za aktivizaciju. Broj sadrži 11 znamenki i nalazi se na donjoj strani vašeg evo tv prijemnika. Preporuča vam se da pričekate da prođe prvih 30 besplatnih dana korištenja pa tek onda aktivirat, jer ćete u ranijom aktivacijom prekinuti navedeno trideseto dnevno besplatno korištenje.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE

Moderna inspiracija za vanjsku gradnju

Moderna inspiracija za vanjsku gradnju

Otkrijte proizvod kojim u isto vrijeme imate mogućnost modernom estetikom lansirati privatno ili poslovno okruženje na visoki nivo funkcionalnosti, sigurnosti i udobnosti!

Koji mobitel kupiti

Koji mobitel kupiti

Iako je 2020 godina loša godina sa strane proizvodnje i same ekonomije, 2020 godina je donijela puno zanimljivih noviteta na tržište pametnih telefona. Rast konkurencije u proizvodnji pa

Kako radi pametni sat

Kako radi pametni sat

Zadnjih godina borba na tržištu pametnih satova postaje sve veća. Sve je manji broj ljudi koji žele nositi tradicionalne satove koji rade samo ono za što su namijenjeni, a sve je veći br

Koji tv kupiti

Koji tv kupiti

U prijašnjim vremenima obiteljski kauč je determinirao koliko će velika ili mala televizija biti. Drugim riječima, što je televizor udaljeniji od kauča, trebalo je kupiti veći televizor. Danas vlada s