EU krediti

EU krediti

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:05
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

EU krediti, dobivanje kredita

Odlučite li se na podizanje određenog kredita u inozemstvu, tj. U nekoj od članica EU postoje ključne stvari koje trebate znati prije dobivanja kredita u inozemstvu. Prva ključna stvar kada su u pitanju EU krediti je tzv. usporedba ponuda. Prije nego vi potpišete ugovor o kreditu vaš davatelj kredita koji je u većini slučajeva banka vam mora dostaviti standardni dokument s nazivom Obrazac standardnih informacija o kreditu za potrošače u Europskoj uniji. Zašto je navedeni obrazac važan? On sadrži informacije poput: glavnih značajka vašeg ugovora, troškove i iznos kredita, efektivnu kamatnu stopu koja uključuje sveukupne troškove kredita, broj kredita, iznos rata i njegovu učestalost plaćanja, kao i napomenu o važnim pravnim aspektima. Na ovaj način vi možete usporediti ponude različitih davatelja kredita tj. Banaka i odabrati onu koja vama najviše odgovara. Eu krediti zahtijevaju navedeni obrazac, ako vam davatelj kredita možda nije dostavio navedeni obrazac morate ga zatražiti. Ako želite podići kredit u državi koja je članica EU-a, morate imati na umu nesklonost raznih banaka u odobravanju kredita osobama koje nisu građanin njihove zemlje. Banke mogu određivati ovakva pravila poslovanja koja su zapravo ograničenja u kreditiranju. Iako, prema općem načelu nediskriminacije na temelju vašeg državljanstva, banke ne smiju diskriminirati građane EU. Dobivanje kredita sa strane banaka može biti komplicirani proces, no opcije postoje. Kreditne agencije često su druge na listi kada je u pitanju potraživanje kredita, ali nikako ne zaostaju za bankama po pitanju svojih ponuda. Kreditne agencije za razliku od banaka nemaju prisutna određena pravila poput važnosti mjesta prebivališta, agenciji je jedino važno da ste vi financijski u mogućnosti pokrivati na vrijeme otplatu kredita.

EU krediti, strane banke i kreditne agencije

Postoje naravno više opcija kako se možete prijaviti za EU krediti, opcije su naravno privatan odlazak u banku ili putem interneta za brzi online kredit. Pravila za obe prijave su iste: morate biti punoljetni i imati redovne prihode od vašeg zaposlenja. Naveli smo kako mnoge banke traže uvjet da imate glavno prebivalište u zemlji u kojoj tražite kredit. Ako se prijavljujete putem interneta za brzi online kredit morate imati valjanu osobnu iskaznicu ili putovnicu, potvrde o vašem prihodu zadnja 3 mjeseca i ostale potvrde koja kreditna agencija može tražiti od vas. Važno je naglasiti kako EU krediti imaju promjenjive kamatne stope koje su vezane za tromjesečni Euribor i kako se situacija na tržištu promjeni tako se kamatna stopa prilagođava. Postoji mogućnost kombiniranja postojećih zajmova, kao mogućnost prijevremene otplate. Određene banke naravno imaju povoljnije kredite od drugih, i zato je bitan obrazac s početka teksta. Pravila gotovo svih banaka svugdje su ista kada je u pitanju vaša kreditna sposobnost. Kada pričamo o kreditnim agencijama koje posluju kao online zajmodavci, kreditna sposobnost nije nešto oko čega se trebate brinuti.

Eu krediti, gdje podići kredit

U zaključku možemo naglasiti da su Eu krediti upitni. Zašto? Morate uzeti u obzir mnoge zakonske regulative tj. Prepreke koje morate proći kako bi opće mogli pristupiti razmatranju za kredit. Pitanje je da li vam se isplati gubiti vrijeme oko podizanja kredita u inozemstvu ili je možda bolje pogledati najbolju trenutnu ponudu u Hrvatskoj. Eu krediti mogu biti dobra solucija ako radite u inozemstvu i imate prebivalište u određenoj zemlji. Važno je naglasiti kako građani RH također plaćaju nešto veće kamate od ostalih zemalja članica EU, bez obzira na manja primanja. Isto tako važno je naglasiti da imate pravo odustati od ugovora o kreditu, primjerice ako se predomišljate vezano za ugovor o kreditu kojeg ste već potpisali, u roku od 14 dana možete odustati od njega. Banci ne dugujete nikako objašnjene, jedino što ćete morati vratiti novac koji ste posudili uz naravno kamate i nepovratne troškove koje je banka već platila. Iz svega navedenoga lako je zaključiti kako su inozemni bankovni krediti itekako nezahvalna solucija. Prisutnost inozemnih kreditnih agencija uvelike olakšava mogućnost dobivanja kredita, bez obzira iz koje ste zemlje i što trebate. Primjer kreditne agencije koja posluje diljem EU i svijeta je credit24.bg, navedeni online zajmodavac ima dugogodišnje međunarodno financijsko iskustvo diljem EU-a i svijeta s velikim brojem partnera i klijenata. Na njihovoj web stranici možete naići na poruke zadovoljnih klijenata diljem svijeta, što ih čini prvim izborom kod osoba koje žele inozemni brzi kredit. Kako možete ostvariti brzi online kredit? Registracijom na njihovu ili stranicu drugog online zajmodavca sljedite navedena pravila koja će vas dovesti do brze isplate. Da li kreditne kuće imaju nedostataka? Rijetko kada se dogodi da vam kredit nije odobren radi nepravilno popunjenih podataka. Komplikacija oko isplate gotovo nikada nema ako imate valjani tekući račun. Realni nedostatak može jedino biti iznosi kredita, koji su i dalje nešto manji nego u bankama

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE