Bankovni krediti na ostatak primanja

Bankovni krediti na ostatak primanja

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:05
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Bankovni krediti na ostatak primanja

Svatko se od nas može u nekom trenutku naći u neprilici gdje bi vam itekako dobro došao neki mali kredit kako biste mogli uspješno riješiti vape financijske neprilike. Srećom, pa kako je kreditno tržište napredovalo, tako su se pojavili na ponudi novi načini kako doći do brze posudbe novca, a jedno od takvih metoda su dakako bankovni krediti na ostatak primanja. Ovaj način kreditiranja omogućava mnogim ljudima da brže, ali i lakše, dođi do novca kada im je to najviše potrebno. Više se ne morate mučiti s tradicionalnim načinom ugovaranja kredita u banci, koji je uglavnom naporan i dugo traje, te pritom izgubite podosta na vremenu i novcu, ali i na svojim živcima. Bankovni krediti na ostatak primanja su odlična alternativa k tome jer u desetak minuta možete si osigurati novac kada vam to najviše treba, te se pritom ne mučite jer se cijeli proces odvija preko web stranice od kreditne kuće.

Gdje se mogu dobiti bankovni krediti na ostatak primanja

Od kada se na tržište pojavila kreditna kuća sa svojom bogatom ponudom novih proizvoda, od onda je kreditiranje postalo mnogo jednostavnije i praktičnije. Njihov cijeli princip poslovanja je uvelike prilagođeno današnjem načinu života, te tako mogu svi ljudi, bez obzira kakav stil života vode, doći do novca kada im je to i najviše potrebno. U svojoj ponudi nude razne kreditne proizvode, od kojih je najpopularniji definitivno brzi kredit, ali i bankovni krediti na ostatak primanja. Prednost kod kreditne kuće je to što njihove kredite mogu dobiti apsolutno svi građani, bez obzira da li rade na određeno vrijeme ili su već u mirovini. Njima nije bitno kakav je vaš kredibilitet te koliku plaće primate. Njima su to nevažni faktori jer znaju da kada vam treba novac pod hitno, želite pronaći rješenje odmah i sada. Zato su uveli bankovni krediti na ostatak primanja čiji su uvjeti i potrebna dokumentacija smanjeni na minimum, te tako mogu svi dobiti novac kada im to treba.

Kako se ugovaraju bankovni krediti na ostatak primanja

Ugovaranje kredita je danas postalo veoma jednostavno i za to nećete morati niti napustiti vaša četiri zida. Dovoljno je već da imate mobitel i internet, i već si danas možete osigurati brzi i siguran novac. Sve što trebate napraviti kako biste dobili bankovni krediti na ostatak primanja je da ispunite veoma jednostavni i kratki obrazac za slanje prijave preko web stranice od kreditne kuće. Ovdje je dovoljno da im navedete koliki vam iznos treba te koji rok otplate vama paše, te im naposljetku navedete sve potrebne osobne podatke i uz to priložite potrebne skenove od vaših dokumenata. Kada ste ovo sve učiniti i poslali im svoj zahtjev, iz kreditne kuće će vas za okvirno 15 minuta kontaktirati kako bi vam javili ishod vašeg zahtjeva. Kada vam odobre vaš zahtjev, možete očekivati trenutnu isplatu novca na vaš tekući račun te novac možete odmah početi trošiti. Zbog ovih razloga su bankovni krediti na ostatak primanja odlični za sve hitne situacije.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE