Što je natalna karta

Što je natalna karta

Što je natalna karta? Kako funkcionira i koje informacije daje?

Natalna karta je jedna od osnovnih vještina svakoga tko se bavi astrologijom. Natalna karta će Vam pojasniti koja je uloga Sunčevih planeta i kako oni utječu na Vaše raspoloženje i Vaše odluke. Što je natalna karta bogatija, pobliže ćete znati što Vas zanima. Natalna karta uključuje Vaš datum rođenja, mjesto, ali i sat u kojem ste se rodili jer svakim satom je položaj planeta u Sunčevom sustavu drukčiji pa tako to drukčije utječe na Vaš karakter i ostalo. Što je natalna karta? Natalna karta je nešto što će Vam izraditi astrološki stručnjak i odmah ju zatim s Vama protumačiti. Saznajte kakve ste sreće u životu, kada trebate igrati lutriju, a kada tražiti ljubav. Horoskopski znak također će obilježiti Vaš karakter, no on u tome nije jedini. Svaku osobu obilježavaju 2 horoskopska znaka – znak i podznak. Naučite sve o astrološkim metodama čitajući naše članke i upoznajte se sa stanjem zvijezda u odnosu na Vas.

Što je natalna karta? Kakve veze ima horoskop s mojim karakterom?

Ovisno o tome kada ste rođeni i u kojem satu, drukčije planete diktiraju astrološke ritmove, a to utječe na Vaš budući karakter. Naravno, naši karakteri nisu samo proizvod položaja planeta. Tu je i životno iskustvo koje puno više oblikuje naš karakter, no horoskop postavlja osnovne karakterne crte svakog pojedinca. Što je natalna karta? Natalna karta uključuje Vaš horoskopski znak i podnak, a pomoću ostalih parametra, astrološki stručnjak može Vam dati informacije o Vašem karakteru i načinu na koji reagirate ili općenito djelujete. Što je natalna karta kompleksnija, imat ćete i više informacija stoga potražite najboljeg stručnjaka koji će Vam složiti potpunu natalnu kartu. Svakog čovjeka obilježavaju jednako horoskopski znak i podznak, stoga ako mislite da ste lav koji nije ponosan, to je zato što Vaš podznak više utječe na Vaš ponos nego znak. Postoji jako puno kombinacija koje daju dodatne karakteristike, no za takve informacije pustit ćemo astrolozima da Vam ih pobliže objasne.

Što je natalna karta? Kako doći do pravih odgovora?

Što je natalna karta? Na to pitanje već znate odgovor, no što još možemo napraviti da bismo dobili više odgovora na pitanja koja nas toliko zanimaju. Tarot je isto povezan s natalnim kartama, a oni koje zanima nešto specifično u pogledu ljubavi, novaca ili nečega trećega, mogu se obratiti tarot stručnjacima koji imaju takve odgovore. Često oni koji se bave natalnim kartama se također bave i tarotom stoga upitajte odmah u startu osobu može li Vam odmah i pročitati sudbinu nakon što je napravio natalnu kartu. Što je natalna karta? To je skup informacija koje zajedno daju odgovore na Vaša pitanja, a radi se o astrološkoj grani. Astrologija je poznata čovječanstvu još prije antičkih vremena i kroz stoljeća je pomagala ljudima donijeti ispravne odluke. Napravite svoju natalnu kartu uz pomoć astrologa i saznajte sve što Vas zanima o Vama samima ili o nekome drugome. Natalnu kartu možete naručiti i za nekoga drugoga.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE