Kako skinuti urok

Kako skinuti urok

Kako prepoznati urok?

Primijetili ste kako Vam ništa ne ide od ruke, i to već traje određeni period? Dolazi do neobjašnjivih promjena na poslovnom i financijskom planu? Osjećate kako su stvari krenule nizbrdo po pitanju zdravlja i ljubavi? Dolazi do čudnih situacija u kojima se osjećate neugodno? Tada je na Vas možda bačen urok. Kako prepoznati i kako skinuti urok? Uroci postoje, i oni mogu izazvati velike i neobjašnjive probleme, osobito ako se ne otkriju na vrijeme. Uroci se mogu opisati kao negativna energija čiji je cilj uništiti sreću određene osobe.

Često se bacaju na ljude slabije energije, jer mogu probiti energetsko polje. Nekada se vjerovalo da se uroci mogu prenijeti samo uz pomoć određenog predmeta, no stručnjaci u polju ezoterije tvrde kako to ne mora biti slučaj. Uroci se mogu bacati i preko riječi, kontakta s osobom. Često će Vam neobjašnjive situacije dati do znanja da nešto nije u redu. Kako se uroci otklanjaju? Zara tarot, kao i mnogi drugi tarot centri nude mogućnost otklanjanja uroka. Preko Vaše energije, tarot stručnjak će uvidjeti da li je sve u redu ili ne, i sukladno tome nastaviti s daljnjim tretmanom.

Kako saznati tko je bacio urok?

Teško je saznati tko Vam je bacio urok, no neki znakovi se mogu prepoznati. Ukoliko recimo pronađete neobičan predmet kao jaje, ljuske jajeta, predmete od gline ili keramike, zapetljane niti konca, nakit, kosti, kamene, školjke ili drvo koji imaju na sebi urezane simbole, slova, tragove paljenja ili viska i slično – tada je riječ o ureknutom predmetu. Navedeni predmet nije poželjno dirati, iako se on mora otkloniti. U slučaju da pronađete takav predmet, poželjno je da kontaktirate tarot stručnjake koji će uvidom u vaše karte vidjeti da li navedeni predmet ima utjecaj na Vaše energetsko polje.

Ukoliko se potvrdi da ima utjecaj, tada će Vam tarot stručnjak dati jasne upute što morate napraviti s određenim predmetom. Urok se može baciti i pomoću riječi ili dodira. Komplimenti koji se daju iz zavisti, neočekivani dodiri – sve ovo mogu biti uroci. Teško je prepoznati osobu koja čini ovakve stvari, no tarot čitanje može otkriti koja osoba nije sretna s Vama – i to može biti dobar trag. Obavezno naglasite ako ste bili u doticaju s osobom koja Vam je čudno zračila, i opišite Vaš razgovor i način stupanja u odnos.

Kako se skida urok?

Da bi se urok uspješno uklonio, prvo se mora utvrditi o kakvom je uroku riječ i od kuda se pojavio. Utvrđivanje je potrebno kako bi se odradilo njegovo uklanjanje i zaštita osobe. Veoma je važno da se utvrdi od kuda je urok došao, jer skidanje mora biti usmjereno na sami izvor zla. Iznenadili biste se koliko ljudi se javlja u tarot centre sa misli da su ureknuti. Koji je cilj bacanja uroka? Osoba koja šalje negativnu energiju ima samo jedan cilj – pružiti patnju osobi kojoj je energija usmjerena. Veoma je važno na vrijeme reagirati kada primijetite da Vam je život u zastoju, osobito ako ne postoji logično objašnjenje.

Da li uroci mogu napraviti veliku štetu? Nažalost da. Uroci mogu uzrokovati smrt voljene osobe ili čak samoubojstvo. Sumnja je prvi znak da nešto nije u redu, i tu je veoma bitno da poslušate svoju intuiciju dok još nije prekasno. Skidanje uroka se najčešće odvija preko tarot karata, iako postoje i primitivniji načini koji uključuju privatne seanse. Posebna tarot postava može otkriti tko se bavi urocima, i tko ih je bacio. Nakon utvrđivanja, radi se čišćenje i zaštita osobe. Uz odrađeni ritual, osoba dobiva i određene upute na što treba paziti.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE