Kako privući pažnju dečka koji ti se sviđa

Kako privući pažnju dečka koji ti se sviđa

Kako privući pažnju dečka koji ti se sviđa, univerzalni recept

Baš poput djevojaka, nisu ni svi dečki isti. Dečki također vole da ih se osvaja, no kako? Dečki ipak vole malo drugačiji pristup nakon djevojke, vole opuštenost ali i spontanost u drugu ruku. Kako privući pažnju dečka koji ti se sviđa počinje s razgovorom o svakodnevnim stvarima, tu i tamo pitanjem o tome što on voli i što on misli o nečemu. Pri ovakvom razgovoru bitan je osmijeh s tvoje strane kao i pogled u oči kako bi dečko znao da ga slušaš i pritom uživaš. Najbolji savjet je da uvijek budeš svoja, jer dečki se zaljube i očekuju ono što odmah prezentiraš. Lažna predstavljanja, i puno šminke je nešto što dečke odma odbije. Kako privući pažnju dečka koji ti se sviđa, drugi neki univerzalni recept koji svaki dečko voli a ne želi priznati su komplimenti, komplementirajte ga. Pohvalite njegov stil oblačenja, frizuru, ali još bolje od svega recite mu kako ima prekrasan osmijeh ili pogled. Ovdje dečku dajete do znanja što primjećujete na njemu, tako da on za buduće zna što vas privlači. Dolazimo do spontanosti, dečki ponekad žele da ti kao cura reagiraš. Primjerice ako ti je hladno zamoli ga za jaknu, ako nešto želiš reci mu, jer dečkima je ponekad zamorno uvijek razmišljati o tome.

Kako privući pažnju dečka koji ti se sviđa, ostali primjeri

Svi znamo da dečki uvijek pričaju kako vole blagu tajnovitost kod cura, tako da nemoj odma sve otkriti o sebi, čekaj pitanje pa odgovori ili reci „mogu ti pokazati“ i tako ga malo iznenadi. Dečki ne vole cure koje vole biti centar pažnje, više su za pomalo sramežljiv ali opet otvoren tip cure. Kako privući pažnju dečka koji ti se sviđa? Također ga slušaj kada priča, budi potpora i reci svoje mišljenje, dečki jako cijene iskrenost. Daj mu blago do znanja da ti se sviđa i malo više, dok pričate primi ga za ruku ili stavi svoju ruku na njegovu nogu. Zagarantirano će se malo pogubiti u pričanju. Kako privući pažnju dečka koji ti se sviđa? Čini vam se da je izvor odgovora neiscrpan, pa može biti. U suštini najbolje je da ga privučete upravo svojom prirodnom energijom di ne glumiš da si nešto što nisi. Probaj se dogovoriti si njim da odete na neko mjesto koje je tebi drago, objasni mu zašto si ga dovela na to mjesto, priznanje o tome da ti se sviđa je hrabar potez a dečki cijene male romantične geste i hrabrost.

Kako privući pažnju dečka koji ti se sviđa, kako ga zadržati

Nemoj nikada shvaćati svog dečka zdravo za gotovo, i nikako nemoj pomisliti da se možeš prestati truditi jer si ga osvojila. Zapamti da si ga osvojila s tim što jesi, i on će to očekivati svakodnevno. I dalje ga nastavi slušati i biti mu najveća podrška, budi ta drugačija djevojka koja mu se sviđa, i svako malo mu pokaži koliko ti je neodoljiv, bilo to na neki slatki ili sexy način. Kako privući pažnju dečka koji ti se sviđa je zapravo lagani proces, samo moraš dobro znati koji su ti aduti i moraš znati što možeš ponuditi. Dečko koji se osjeća cijenjeno, voljeno i sigurno gotovo nikada neće htjeti otići od tebe, zato se potrudi da pružiš sve to, no pazi, očekuj naravno isto za uzvrat. Kako privući pažnju dečka koji ti se sviđa? Nakon osmijeha, flerta, priznanja normalno je da slijedi neki bliži odnos između vas svoje a to je veza. Veze koje se grade na međusobnom trudu i neprestanom osvajanju partnera su veze koje traje.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE