Kako osigurati plovilo

Kako osigurati plovilo

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:05
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako osigurati plovilo i gdje?

Osiguravajuće kuće u našoj zemlji bave se standardnim osiguranjima, neka od kojih su i zakonom propisana. Ipak, u zemlji kao što je Hrvatska, osiguranje plovila također je vrlo često. Postoje mnogi vlasnici različitih plovila koji svoje slobodno vrijeme jedva čekaju iskoristiti da otplove i otkrivaju tajne uvale i krajolike. Kako osigurati plovilo u Hrvatskoj? Da biste osigurali svoje plovilo u Hrvatskoj, potrebno je obratiti se jednoj od većih osiguravajućih kuća. Glavni grad za osiguranje plovila u našoj zemlji je Zadar. Mnoga osiguranja imaju svoje podružnice u Zadru gdje šalju najveće eksperte za morsku plovidbu. Osiguranje plovila nikako nije uvijek isto pa ćete naletjeti na drukčije pakete ovisno kod kojeg davaoca usluge odete. Ipak, postoje neke stvari koje su sigurne kod svakog osiguranja plovila. Kako osigurati plovilo? Nastavite čitati i objasnit ćemo Vam sve što Vas zanima! Pričamo o osiguranjima plovila, kakvih sve vrsta ima, koje je obavezno, koje nije i sve ostale sitnice koje morate znati prije nego idući put zaplovite.

Kako osigurati plovilo i zašto?

Osiguranje plovila pokriva razne troškove koji Vam se mogu dogoditi tijekom godine i tijekom sezone plovidbe. Osiguranje plovnih vozila ovisi o tome gdje ga osiguravate, no u principu, osiguranje se obnavlja svakih 5 godina. Osiguranje vozila može se podijeliti u dvije kategorije. Prva je obavezno osiguranje korisnika plovila, a ovo osiguranje ne možete izbjeći, već je ono zakonski propisano. Drugo osiguranje je nešto što možemo nazvati kasko osiguranjem za plovilo. Radi se o osiguranju koje Vam jamči povrat sredstava odnosno naknadu u slučaju štete pa čak i ako ste Vi djelomice ili kompletno odgovorni. Ostale štete koje Vam se mogu dogoditi, kao i mehanički popravci, također su osigurani. Kako osigurati plovilo? Najbolji način je da nazovete osiguranje koje Vas zanima i dodatno se raspitate. Kao što smo rekli, svaka osiguravajuća kuća ima svoj paket i oblik osiguranja. Kako osigurati plovilo nije dugotrajan proces, svakako uložite vrijeme da više pogledate sve moguće ponude.

Kako osigurati plovilo? Odaberite svoju osiguravajuću kuću!

Najveća dilema kod osiguranja plovila zapravo je odabir različitih paketa koje nude različite osiguravajuće kuće. U ovom tekstu nećemo imenovati i uspoređivati različite pakete, već ćemo Vas uputiti na stranice osiguravajućih kuća kako biste sami mogli provjeriti. Nekim vlasnicima plovilima više odgovara osiguranje koje ima jako dobar kasko paket. Kako osigurati plovilo? Plovilo osigurajte za čas, dogovarajući određene pakete, a i odlučite se za puno osiguranje (obvezno + kasko) kako biste bili kompletno osigurani. Plovidba morem hobi je mnogim Hrvatima, a pametniji među njima svakako osiguravaju svoja vozila kako bi eventualne nezgode ili štete mogli brzo sanirati. Kako osigurati plovilo nije komplicirano, savjetujemo da odmah nazovete najbližu osiguravajuću kuću i dogovorite osiguranje. Baš kao i obično vozilo, plovilo koje je osigurano radi manje problema i materijalne štete. Neka Vam je plovidba morem uvijek ugodna, a more uvijek mirno! Osiguranje plovila svakako je mudar potez koji ćete napraviti prije nego se opet zaputite u avanture.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE