Kako ga napaliti

Kako ga napaliti

Kako ga napaliti, što morate znati o muškarcima

Znate li kako ga napaliti? Jeste li jedna od onih žena koje vole voditi glavnu riječ, ili prepuštate svom muškarcu da vodi jer niste sigurne kako mu pristupiti? Većina žena misli da je dovoljno da izgledaju izazovno i sexy i to je to, muškarac kojeg želite se napalio. I dok je istina da većina nas prvo primjeti fizički drugu osobu, morati ćete uložiti malo više truda od samog sexy rublja kako bi vaš muškarac bio oduševljen. Muškarci kao i žene „pate“ na različite stvari, i dok se golotinja i predigra uvijek naglašavaju u načinima kako ga napaliti, postoje i načini za koje možda niste mislili da ga mogu napaliti. Zaboravljamo često puta da muškarci poput žena uživaju u nježnostima koje znaju dovesti do većih stvari, primjerice vješt poljubac na vratu će svakog muškarca ostaviti sa osjećajem ugodnih trnca. Isto tako ruka na bedru je nešto što muškarci prakticiraju više na ženama, no također može biti i obrnuto. Držanje za ruke je većinom romantična gesta, naše šake su pune osjetljivih živaca tako da se možete igrati tako da vašim prstima nježno trljate njegove dlanove. Ono što morate znati o muškarcima je sljedeće, poput žena oni se isto vole osjećati poželjno i vole vidjeti trud koji ulažete kako bih ga odražli sretnim.

Kako ga napaliti, što pali muškarce

Naveli smo kako muškarci nisu toliko različiti od žena kada pričamo o tome što žele, no što pali muškarce? Ne postoji pravilan i netočan odgovor na ovo pitanje. Kako ga napaliti ovisi od muškarca do muškarca. Muškarce ne napaljuje striktno sve što ima veze sa sexom, muškarce također pali i određeno ponašanje kojim vi njemu dajete do znanja kako vam je bitan, primjerice; Pustite ga nekada da bude vaš zaštitnik, npr. Da vam posudi svoju majicu i jaknu. Zašto? Kada se muškarac osjeća moćno, vrijedno i ponosno to će doprinjeti pojavom endrofina u tijelu što je hormon sreće. Svi znamo kako su muškarci sretni kada na bilo koji način mogu udovoljiti ženi. Družite se, ovako mu pokazujete da cijenite vrijeme koje provodite skupa i pružate mu mogućnost da stvori razne scenarije u glavi kako bi ubuduće mogli provoditi vrijeme. Budite diskretna, kada se družite sa njim recite mu iskreno da ga želite, ovime ćete ga napaliti sa svojom iskrenošću i direktnošću s kojom priznajete da ga želite. Ako ste u mogućnosti nahranite ga, ljubav ide kroz želudac plus muškaracu ćete dati do znanja da ga cijenite i da se želite brinuti o njemu. Kako ga napaliti ne mora biti samo oko seksa, bitno je da svojeg muškarca ili muškarca kojeg osvajate prvo uzbudite mentalno a zatim fizički. Realno, najlakše je obući se provokativno i odmah prijeći na stvar, dok mentalne „igrice“ ipak grade uzbuđenje.

Kako ga napaliti, igrajte se

Postoje razni načini kako ga napaliti. Muškarce možete napaliti s dodirom, bez dodira, riječima, djelima itd. Kako ga napaliti također ovisi o tome u kakvom ste statusu s muškarcem, da li ste u vezi ili se tek upoznajete. U svakom slučaju ispitivanje terena je uvijek poželjno. Kako napaliti muškarca bez dodira? Muškarci kao i žene vole maštati, pomozite mu tako da mu ispričate što biste voljeli. Bez vulgarnosti uz jednostavnu rečenicu poput „Zamisli što bi radili da smo sada sami“ muškarcu ćete dati do znanja da ga želite i probudit ćete njegovu znatiželju. U njegovoj blizini lagano prođite rukom kroz svoju kosu kao da ju namještate, popravite naramenicu grudnjaka ili se nasmijte kada vas pogleda, ovo su sve prirodno zanosni pokreti koji bez imalo vulgarnosti daju do znanja muškarcu da je poželjan. Kada niste skupa pošaljite poruku u kojoj primjerice možete upitati „ Da li mi više pristaje crna ili crvena“, na ovaj način golicate njegovu maštu i on će se upitati kako bi izgledala bez ičega, naravno pomoću provokativnih poruka možete osmisliti i razne erotske priče u kojima opisujete što biste htjeli raditi njemu ili što bi željeli da on radi vama. Kada ste na spoju, obucite nešto što će naglasiti vaše adute, nikako vulgarno, nego jednostavan komad odjeće koji naglašava adute. Ostvarite kontakt očima, dopustite mu da primijeti da ga odmjeravate i zatim ga pogledajte direktno u oči i nasmijete se. Kada pokušavate napaliti muškarca bez dodira vi zapravo na jedan način stvarate seksualnu tenziju između vas, ovo se može nazvati predigra. Muškarci vole ovakve igrice tj. Ispitivanje terena, jer iščekivanje je itekako slatko.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE