Kako doći do novca

Kako doći do novca

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 25.09.2023 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako doći do novca i zaraditi

Trebate novac hitno jer su vam se desili neki nepredviđeni troškovi ili samo konačno želite ostvariti dugo planirano putovanje iz snova? Pitate se kako doći do novca i kako zaraditi novac koji vam je potreban. Iako možda imate redovita primanja ona vam nisu dovoljna da pokrijete izdatak koji se pred vama nalazi i potreban vam je dodatni novac.

Dodatna zarada je obično rješenje kako doći do novca, samo trebate pronaći način kako zarađivati. Zasigurno ste dobri u nekim vještinama ili se bavite nekim hobijem koji možete unovčiti. Pa čak da prodajete staru garderobu i to je oblik zarade iako na taj način nećete zaraditi puno, ali zaradit ćete bar nešto.

Ukoliko posjedujete neke vještine svoje usluge možete prodavati klijentima kojima vaše usluge trebaju. To možete i online putem platformi koje okupljaju freelancere poput vas, sve što trebate je registrirati se, napraviti dobar oglas i odgovarati na upite klijenata sa kojima ćete dogovarati svoje usluge koje ćete im naplaćivati.

Kako doći do novca brzom pozajmicom

Brza posudba novca je također način kako doći do novca i to vrlo brzo. Na službenim web stranicama banaka ili kreditnih tvrtki pronađite oglase za brze pozajmice i usporedite uvjete koji se traže. Odaberite najpovoljniju varijantu što se uvjeta tiče prema visini iznosa novca koji vam je potreban.

Brze pozajmice su idealno rješenje kada vam novac treba hitno, te ukoliko ne dižete veći iznos novca pozajmicu možete dobiti i bez provjera kreditnih sposobnosti samo na temelju osobne iskaznice. Ukoliko ste nezaposleni, u blokadi ili sa malim primanjima ovo je rješenje kako doći do novca za vas možda i jedino rješenje upravo zato što nema dodatnih provjera vaše kreditne sposobnosti.

Kreditori za manje iznose pozajmice neće provjeravati kolika vam je plaća i da li ste zaposleni jer za njih to predstavlja mali rizik, a poslovna politika je takva da svi imaju pravo posuditi novac dokle god ga vraćaju na vrijeme. Ukoliko uvidite da sljedeću ratu nećete moći otplatiti na vrijeme dogovorite novi otplatni plan.

Kako doći do novca uz pomoć igara na sreću

Igre na sreću, kladionice su također način kako doći do novca, no ovdje trebate imati određenu sumu novca kako biste uopoće mogli igrati igre na sreću ili baviti se klađenjem. Ukoliko raspolažete sa 15 eura i vješti ste u klađenju možete se okušati u klađenju i na taj način doći do novca koji će vam predstavljati dodatnu zaradu.

Klađenje nije način kako doći do novca ako do sada niste nikada u životu bavili se klađenjem ili zarađivali pomoću igara na sreću. Jedino ako imate iskustva sa klađenjem, imate vlastitu strategiju klađenja pokušajte zaraditi na ovaj način.

No, ukoliko ste po prirodi kockar i volite riskirati vi ćete svejedno pokušati bilo da se radi o igrama na sreću ili klađenju jer volite rizik, a postoji i mogućnost dobitaka koji bi vam predstavljao način zarade. Onda vas svakako treba pustiti da pokušate pa možda doista i imate sreće i zaradite neki novčani dobitak i na taj način dođete do novca.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE

Kako dobiti kredit s lošom kreditnom poviješću?

Kako dobiti kredit s lošom kreditnom poviješću?

Kada imate lošu kreditnu povijest, može biti izazovno dobiti kredit. Međutim, postoji nekoliko savjeta koje možete slijediti kako biste poboljšali svoju kreditnu sposobnost i povećali svoje šanse za d

Najbolji način financiranja kupnje automobila

Najbolji način financiranja kupnje automobila

Kupovina automobila već dulje ne predstavlja luksuz u životu već potrebu. Automobil za većinu ljudi znači mobilnost koja služi ne samo za privatne svrhe već i za dolazak i odlazak na posao. Ako živite

Kako postati uspješan investitor

Kako postati uspješan investitor

Najuspješniji investitori nisu postali uspješni preko noći. Naučiti se financijskoj pismenosti te prednostima i zamkama bavljenja investicijama nije lagan zadatak te zahtijeva strpljenje