Jednokratne pozajmice s kratkoročnom otplatom

Jednokratne pozajmice s kratkoročnom otplatom

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 10:37
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Znate li što su jednokratne pozajmice s kratkoročnom otplatom?

Ako vas zanimaju jednokratne pozajmice s kratkoročnom otplatom najprije se trebate upoznati s pojmom što je kratkoročni kredit. Naime, što se informiraniji, što bolje baratate pojmovima poput brzi kredit, zajmodavac, zajmoprimac, ugovor o kreditu i sl. to će vaša prava biti zaštićenija. Kratkoročni kredit je određena vrsta kredita koje se od ostalih vrsta kredita razlikuje po roku otplate koji je u ovom slučaju veoma kratak, najviše do godinu dana. Ako ste npr. poduzetnik, ovakav kratkoročni kredit je dobra opcija koju možete imati, pogotovo ako ste svoj poduzetnički put tek započeli pa vam još nisu dostupne redovite kreditne linije kao iskusnijim poduzetnicima. Ovakve jednokratne pozajmice s kratkoročnom otplatom imaju glavno obilježje u vidu činjenice da svoju kreditnu obvezu nećete imati dugo i da ćete se brzo riješiti ovakvog duga. Za razliku od takvih kredita, krediti koji se ugovaraju na duži period nose naziv srednjoročnih i dugoročnih kredita. Jedan od najpopularnijih kratkoročnih kredita je i brzi kredit koji se sklapa online putem.

Jednokratne pozajmice s kratkoročnom otplatom dolaze u svim oblicima

Jednokratne pozajmice s kratkoročnom otplatom dolaze u različitim oblicima. Dobro je poznavati takve vrste kredita kako biste bolje razumjeli cijelu materiju kreditnog zaduživanja. Tako primjerice razlikujemo namjenske i nenamjenske kredite. Namjenski krediti su kao što im ime kaže oni krediti kod kojih je ugovorom određena namjena novca kojega pozajmljujete. Najpoznatiji takav kredit je stambeni kredit koji se koristi za kupnju stana ili kuće. Nenamjenski kredit najčešće je gotovinski kredit u kojemu nije određena namjena i možete ga koristiti za što želite. Upravo će u tu kategoriju potpasti jednokratne pozajmice s kratkoročnom otplatom. Takva vrsta kredita će biti npr i ako imate tekući račun s dozvoljenim minusom. Ako pređete u taj minus, vi ste zapravo pozajmili taj novac i za njega plaćate određenu kamatu. Uz navedeno postoje i internetski zajmovi. Relativno je lako dobiti kratkoročni kredit u kojem se cijeli postupak ugovaranja kredita odvija online. U roku od nekoliko minuta možete dobiti željeni iznos na svom računu.

Prednosti koje nose jednokratne pozajmice s kratkoročnom otplatom

Postoje određene prednosti koje morate znati kada su u pitanju jednokratne pozajmice s kratkoročnom otplatom. Točnije, za vas kao zajmoprimca postoji mnogo prednosti u uzimanju zajma na kratko ugovoreno vremensko razdoblje. Budući da kratkoročni zajmovi trebaju biti isplaćeni u roku od cca godinu dana, ukupno ćete platiti manje kamata nego što bi platili da ste uzeli srednjoročni ili dugoročni kredit. Ipak, morate voditi računa da će kod kratkoročnih kredita kamatna stopa obično biti veća. Druga prednost takvih kredita je brzina njihove isplate. Jednokratne pozajmice s kratkoročnom otplatom smatraju se mnogo bržima u pogledu isplate od drugih vrsta kredita. Isto tako, manje su rizična od npr. dugoročnih kredita koji su izloženi brojnim tržišnim kretanjima poput inflacije i promjene tečaja, tj. faktore na koje ne možete utjecati. Takav rizik ne postoji kod kratkoročnih kredita. Nadalje, ugovorne obveze kod kratkoročnih kredita je obično lakše ispuniti, dijelom i zato jer se radi o malim iznosima.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE

Kako planirati otplatu online pozajmice?

Kako planirati otplatu online pozajmice?

Planiranje otplate online pozajmice ključno je za održavanje financijske stabilnosti i izbjegavanje potencijalnih financijskih teškoća. Prvi korak u tom procesu je potpuno razumijevanje uvjeta pozajmi