Gdje povećati svoje usne

Gdje povećati svoje usne

Gdje povećati usne i da li su potrebni estetski zahvati?

Usne su zasigurno najglavniji simbol ženstvenosti. Punoća usana je oduvijek bila poželjna jer se ona povezuje s ljepotom, atraktivnošću, i zdravljem. Danas gotovo da ne postoji djevojka koja nema punije usne, i normalno je da se većina pita kako je to moguće? Zadnjih nekoliko godina mnoge djevojke bez obzira na svoju dob žele punije usne, a glavni krivci za ovaj trend su razne Hollywood-ske ljepotice koje nemaju problem s estetskih zahvatima. Prije nego se zapitate gdje povećati usne, zapitajte se da li vam je to doista potrebno.

Ako želite samo malo povećati usne radi nekog događaja, tada postoje brojne druge, prirodne metode koje vam mogu pomoći. Ipak, ukoliko zaista želite punije usne tada su estetski zahvati neizbježni. Postoje više vrsta, i naravno one ovise o vašim željama kao i mogućnostima. Gdje povećati usne? Povećanje usana možete obaviti u bilo kojoj specijaliziranoj poliklinici. Postupak je jednak kao kod svakog zahvata, naručite se na konzultacije, dođete na dogovoren sastanak sa specijalistom i sa njime dogovarate svoje želje i mogućnosti.

Gdje povećati usne i koje tehnike povećanja usana postoje?

Djevojke i žene se najčešće žale na premalene ili ravne usne, kao i razne promjene koje se događaju oko njih. Što se tu može učiniti? Danas postoji mnogo toga što se može napraviti u vezi izgleda samih usana. Povećanje usana se tako može postići privremeno sa injekcijskim punjenjima ili trajno uz pomoć masnog tkiva pacijentice, kao i uz silikonske implantante. Naveli smo kako je odgovor na pitanje gdje povećati usne specijalizirane poliklinike, a sada ćemo vidjeti koje sve tehnike povećanja usana postoje.

Povećanje usana injekcijskim punjenjima, ovo je najčešće traženi oblik zahvata i radi se o injekciji filera. U usne se stavlja hijaluronska kiselina i ona se ubrizgava ispod ruba usana kako bi se one dodatno naglasile i definirale na rubovima. Ovakav proces punjenja traje po prilici 9 mjeseci nakon čega se može ponavljati po želji ili potrebi. Ovo je svakako preporuka za prvo povećanje usana, jer nakon par mjeseci ćete biti 100% sigurni da li to zaista želite ili ste samo htjeli vidjeti kako je to.

Injekcije masnog tkiva, radi se o autolognom prijenosu masnog tkiva koji korigira tanke ili neproporcionalne usne pomoću masnog tkiva pacijentice. Masno tkivo se pročisti, filtrira i injektira u usne na odgovarajuća područja kako bi izgledale prirodno. Radi se o trajnom efektu punijih usana, ali možda će biti potrebno odraditi do dva zahvata ako se tkivo ne izjednači. Silikonski implantanti, radi se o mekom silikonu koji je specifično dizajniran za povećanje usana. Implantanti se postavljaju kroz maleni rez koji se napravi na rubu samih ustiju i po potrebi se isto tako mogu maknuti. Gdje povećati usne je postao sve traženiji pojam kod mnogih žena, ali isto tako bi se valjalo dobro raspitati o mogućim posljedicama.

Gdje povećati usne i što očekivati?

Ako je povećanje usana nešto što želite, onda je bitno da znate što sve možete očekivati. Znate gdje povećati usne i koji estetski zahvati postoje, ali da li znate što možete očekivati? Punjenje usana filerima je najsigurniji način, radi se o zahvatu koji daje “privremene” rezultate, tako da nakon što prođe par mjeseci možete i sami zaključiti da li želite trajno povećati usne ili ne. Injekcije masnog tkiva je trajno povećanje usana koje sa sobom mogu dovesti potrebu za dva zahvata kako bi se usne izjednačile.

Silikonski implantanti su danas isto tako moderan način za povećanje usana i kao takvi su izbor mnogih. Pozitivna strana je što ih možete ukloniti ako vam se ne svide, ali oni sa sobom nose mogućnosti krvarenja i infekcije. Gdje povećati usne a da znate da je to profesionalno obavljeno? Osobe koje rade u poliklinikama koje se bave estetskim zahvatima su stručnjaci u svome poslu, tako da mjesta za sumnju nema. Ukoliko se preispitujete gdje napraviti zahvat možda je najbolje da pročitate recenzije i da se savjetujete sa ženama koje su napravile povećanje usana.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE

Najbolji lijek za gljivice na noktima

Najbolji lijek za gljivice na noktima

Imate već neko vrijeme problema sa gljivicama na noktima koji su u početku bili mali problem, no sada vam se čini da trebate pomoć jer je očito da gljivice ne prolaze nego se infekcija širi. Po

Kako biti privlačna

Kako biti privlačna

Kako biti privlačna i atraktivna žena je jedno od najčešćih pitanja koje si mnoge žene postavljaju. Atraktivnost je širok pojam kojim se i danas mnogi sociolozi i psiholozi bave, razlog

Skidanje kila nakon poroda

Skidanje kila nakon poroda

Opterećenje s viškom kilograma nakon poroda je normalna stvar kada postanete majka. U trudnoći se većina žena udeblja od 9-13 kilograma, i često su potrebni mjeseci kako bi se normalna kilaža p

Kako biti privlačna

Kako biti privlačna

Pitanje kako biti privlačna i istodobno naglasiti svoje kvalitete jedno je od najčešćih među pripadnicama nježnijeg spola. Atraktivnost je tema kojom se bave mnogi sociolozi i psiholozi, a podrazumije