Gdje muškarci vole da svrše

Gdje muškarci vole da svrše

Gdje muškarci vole da svrše, muški orgazam

Poznato je da muškarci i orgazmi nisu ista stvar kao i žene i orgazmi. Žene znaju imati intenzivne, višestruke orgazme koje često poprate sa stenjanjem, no što je s muškarcima? Muški orgazmi nisu toliko intenzivni kao kod žena, ali naravno da mogu biti. Kako? Stvar je partnerice i što muškarac dopušta u krevetu. Sexy talk tijekom sexa i stisak ženskog dodira po guzi dok ste u njoj je nešto što svakog muškarca izluđuje i može pomoći pri malo intenzivnijem orgazmu. Odugovlačenje predigre je također nešto što može dovesti do intenzivnijeg sexa, ali isto tako ga može i skratiti. Prekinite sex u trenutnoj pozi i krenite u drugu, treću, četvrtu pozu kako bi uzbuđenje raslo. Ono što muškarce vjerojatno najviše napali je kada je blizu svršavanja i kada čuje partnericu kako mu kaže gdje želi da svrši. I poznati prstić koji muškarcima može pružiti najjači orgazam, ali ga se mnogi „boje“. Za istraživanje ovog teritorija ipak je najbolje prvo pričati s vašim muškarcem i krenite lagano, možda čak prvo malo oralnog. Glavno pitanje je ovdje gdje muškarci vole da svrše, odgovor je naravno da svugdje, i još ako partnerica kaže gdje to je to. No, da li ste znali da mjesto svršavanja muškarca može svašta reći o njemu? Gdje muškarci vole da svrše i što to znači je nešto čime ćemo se pozabaviti u daljnjem tekstu.

Gdje muškarci vole da svrše, isprobati sve

Muškarci vole eksperimentirati u krevetu i isprobavati razne poze i svršavati po raznim mjestima, no što to govori o njima? Gdje muškarci vole da svrše, evo odgovora. Neki muškarci će svršiti sa strane po posteljini a ne po svojoj partnerici iz neke ajmo reći pristojnosti, ovakav tip muškarca se vjeruje da samo želi svoje zadovoljstvo. Svršavanje po licu može biti namjerno ili slučajno jer je ciljao usta, vjeruje se da muškarci koji preferiraju svršavanje na lice zapravo gledaju previše pornića i žele sve viđeno isprobati. Kada muškarac svrši na leđa ili guzu svoje partnerice to može značiti dvije stvari, ili imate najbolju guzu koju je vidio do sad ili mu je lakše imati odnos bez gledanja lice u lice. Mnogi muškarci tvrde da zapravo vole sex u pozama gdje mogu vidjeti lice svoje partnerice. Svršavanje u usta partnerici koja će rado progutati i ukloniti dokaze sexa je nešto što muškarce najviše pali, dosta intimno svršavanje. Svršavanje na trbuh ili bedra partnerice, u mnogim člancima se navodi kako samo lijeni muškarci ovako svršavaju, no mi smatramo da zapravo muškarci žele do zadnje sekunde uživati tako što su u svojoj partnerici. Svršavanje na grudi partnerice se događa najčešće kada je u pitanju oralni seks. Gdje muškarci vole da svrše? Odgovor je svugdje gdje mu partnerica to dozvoli ili gdje on želi.

Gdje muškarci vole da svrše, sex

Iako žene tijekom sexa djeluju kao da više uživaju, istina je da muškarci jednako uživaju kao i žene iako to manje pokazuju. Ima muškaraca koji će poput žena stenjati i ne ustručavati se pokazati koliko im sam čin godi, no većina muškaraca ipak tijekom sexa ispušta samo izdisaje ili su u potpunosti tihi. Odgovorili smo na pitanje gdje muškarci vole da svrše, no što ih napaljuje? Muškarci kao i žene vole da se osjećaju poželjno i kao „predmet“ požude, tako da ih zapravo najviše napaljuje kada ih partnerica primi za ruku i kaže gdje ga želi, koliko ga želi, i gdje želi da svrši. Većini muškaraca je jako bitno da obje strane budu podmirene nakon sexa, zato je bitno da žene vrate muškarcima istom mjerom, pod tu mislimo da je bitno da se žena jednako trudi u sexu kao i muškarac. Postoje teorije kako žene se samo legnu i uživaju dok muškarac odradi većinu posla u sexu, no istina je da i žene također vole malo dominirati tijekom sexa, i to ne samo tako da se muškarac zajaši. Žena će biti dominantna u sexu kada kaže što želi i kada uputi muškarca u to. Gdje muškarci vole da svrše, kako žene vole svršiti, i ostala pitanja su nešto što se mora malo istraživati. Sex i svršavanje nije samo potreba, na neki način je i umjetnost.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE