Gdje kupiti enc uređaj

Gdje kupiti enc uređaj

Gdje kupiti enc uređaj i kako ga nadoplatiti online

Stranac ste ili jednostavno u ovom vremenu korona pandemije volite stvari obavljati online? Često koristite hrvatske autoceste ili ste stranac koji planira doći u Hrvatsku na ljetovanje autocestom? Onda vas sigurno zanima gdje kupiti enc uređaj i kako ga nadoplatiti online.

Hrvatske autoceste su unajmile informatičare da za njih izrade aplikaciju pomoću koje će ljudi moći nadoplatiti enc uređaj putem online-a. Aplikacija je besplatna i može se preuzeti na stranicama App Store i Google Play ukoliko posjedujete Android ili iPhone mobilni uređaj. Aplikacija, osim što omogućuje kupnju enc uređaja, ona omogućuje i druge usluge za njezine korisnike.

Uz pomoć nje korisnici mogu saznati sve o cijenama prometovanja na pojedinoj autocesti, ali isto tako mogu saznati kakvo je prometno stanje na tim istim autocestama. Mogu saznati gdje je najbliži servisni centar ili benzinska pumpa. Kako bi mogli koristiti sve usluge koje pruža navedena aplikacija potrebno se registrirati, tj. napraviti svoj korisnički račun i lozinku pomoću kojih se prijavljujete u aplikaciju.

Ukoliko vam je ostala još poneka nepoznanica o tome gdje kupiti enc uređaj i kako ga nadoplatiti online javite se HAC-u i oni će vam dati odgovore.

Gdje kupiti enc uređaj i za koliko vozila vrijedi

Sami posjedujete više vozila ili imate obitelj i svaki član ima svoje vozilo? Želite znati gdje kupiti enc uređaj i za koliko vozila vrijedi taj isti uređaj? Enc uređaj korištenje je zamišljeno tako da nije vezano za registracijsku tablicu vozila, već za kategoriju vozila. Naime, kada se kupuje enc uređaj mora se navesti za koju kategoriju vozila se uzima.

Prema tome, ako vi posjedujete više vozila iste kategorije ili članovi vaše obitelji imaju vozila iste kategorije onda možete koristiti taj jedan enc uređaj za sve njih. No, postoji pravilo. Naime, jedan enc uređaj se ne može koristiti za više vozila na istoj naplatnoj kučici istovremeno.

način korištenja ne vrijedi za vozila treće i četvrte kategorije. U tom slučaju enc uređaj se kupuje za točno određenu registracijsku tablicu i ne može se koristiti za druga vozila. Ako ste imali brige oko toga gdje kupiti enc uređaj i za koliko vozila vrijedi nakon čitanja ovog teksta više ih ne bi trebali imati.

Gdje kupiti enc uređaj i kako provjeriti stanje računa

Gdje kupiti enc uređaj i kako provjeriti stanje računa jedna su od najčešće postavljenih pitanja od strane korisnika enc uređaja, ali i onih osoba koje tek planiraju kupiti enc uređaj. Stanje enc uređaj računa se može provjeriti na više načina. Prvi od načina se odnosi na Internet stranicu Hrvatskih autocesta gdje možete, nakon što se ulogirate svojim korisničkim imenom i lozinkom, saznati sve o stanju svog enc uređaj računa.

Za osobe koje se ne znaju ili ne želi služiti internetom ili jednostavno u određenom trenutku nemaju pristup internetu, na raspolaganju stoji informativna telefonska linija HAC-a. Pozivom na broj 0800-0111 možete saznati stanje svog računa. Uz pomoć mobitela možete i na još jedan način saznati stanje vašeg računa i to slanjem SMS-a na broj 611000. U poruci morate napisati 12 znamenaka sa svog enc uređaja te ispred njih staviti veliko slovo S.

Uz pomoć mobilnog uređaja stanje računa se može saznati samo ako taj mobitel koristi mobilnu mrežu koja posluje u Hrvatskoj. Stanje računa možete saznati i direktno u poslovnicama HAC-a. Pročitajte ovaj tekst i saznajte sve o tome gdje kupiti enc uređaj i kako provjeriti stanje računa.

Tagovi:

VIŠE IZ KATEGORIJE

Kako uključiti vpn

Kako uključiti vpn

Virtualna privatna mreža (VPN) je tehnologija koja omogućuje sigurnu i privatnu internetsku vezu. VPN šifrira vaše podatke i šalje ih kroz sigurnu vezu do poslužitelja, što znači da vaša internetska a

Najbolje vrijeme za objavu na Instagramu

Najbolje vrijeme za objavu na Instagramu

Nekada je Instagram rangirao postove prema kronološkim objavama, no ono je sad zamijenjeno algoritmom koji će postove rangirati na temelju angažmana. Navedeno svakako ima svoje prednosti i mane

Kako zaraditi novac na internetu uz Google Ads

Kako zaraditi novac na internetu uz Google Ads

Google Ads se najjednostavnije može opisati kao oglašivačka mreža koja u konačnici povezuje izdavače i oglašivače. Izdavači, osobe koje povezuju svoje web stranice s Ads-om omogućuju ogl

Moderna inspiracija za vanjsku gradnju

Moderna inspiracija za vanjsku gradnju

Otkrijte proizvod kojim u isto vrijeme imate mogućnost modernom estetikom lansirati privatno ili poslovno okruženje na visoki nivo funkcionalnosti, sigurnosti i udobnosti!