Ova hrana jača seksualni apetit i izvedbu u krevetu kod muškaraca!

I što je najbolje - svi ih volimo!

Istraživači sa španjolskog Sveučilišta Rovira i Virgili došli su do zaključka kako muškarci koji pojedu 60 grama orašastih plodova svakog dana mogu povećati i svoj – seksualni apetit!

Naime, osim što su vrlo zdravi i smanjuju rizik od nekih kroničnih bolesti, uključujući i dijabetes, također su i savršena grickalica nakon vježbanja, a sad evo saznajemo i kako imaju dodatne benefite. Osim toga, ta doza, kažu znanstvenici – ujedno i pojačava snagu orgazma kod muškraca!

Istraživanje je doduše napravljeno na ‘uzorku’ od 83 zdrava muškarca, podijeljenja u dvije grupe – jedna se hranila uobičajeno, dok je druga u prehranu dodala 60 grama oraha, lješnjaka i badema. Na kraju 14. dana sudionici su ispunili upitnik o seksualnim navikama, pa se otkrilo kako druga grupa ima veću seksualnu želju i bolje orgazme, piše Daily Star.

“Zdrava prehrana s dodatkom suplemenata i miksom orašastih plodova pomaže muškarcima da poboljšaju erekciju i seksualnu želju. Nekoliko antioksidanata i vitamina koji se nalaze u ovim plodovima inače se preporučuju i u liječenju erektilne disfunkcije“, istaknuo je jedan od istraživača Albert Salas Huetos.

Kako se radi o malom broju ispitanika, znanstvenici ipak preporučuju dodatna istraživanja na ovu temu. No, kako su broja druga istraživanja potvrdila razne benefite orašastih plodova – vjerujemo kako ćete ovu dozu ipak dodati u vašu svakodnevnu prehranu!!! :-)

Komentari

▲ Povratak na vrh