Lakše malo da ga ne polomiš

Prema podacima brazilske Hitne postoje poze u seksu koje češće dovode do prijeloma penisa. Nemojte i vi završiti na traumi u odjelu za gipsanje

Dvije su najopasnije poze u seksu ona kad je muškarac gore te doggy. Nedavno je brazilsko istraživanje prijema na hitnu pokazalo da je vaš penis pod najvećim rizikom za prijelom (frakturu) tijekom naglog guranja, kad postoji veća vjerojatnost da ćete ispasti i pogriješiti s ciljanjem prilikom ponovnog umetanja.

Do frakture može doći i ako naglo zapnete s njim primjerice za štok i sl. (pokušavamo zamisliti takvu situaciju!) ili vaša partnerica ne smanji doživljaj kad cijela stvar ne ide glatko. Naime, tkiva i žile koje se tijekom erekcije ispunjavaju krvlju i šire mogu doslovno puknuti pod dodatnim pritiskom i tada penis krvari i vjerojatno će nabreknuti od traume i unutarnjeg krvarenja, a najgore je od svega što i vraški boli. Jedino rješenje za ovu dijagnozu, nažalost, bit će što hitna operacija.

Stoga ne budite divljak. Budite promišljeni i manje nagli, a čujete li krc, odmah odite na hitnu, savjetuje dr. Rodrigo Barros.

Preporučujemo

Komentari

Fitness centri
▲ Povratak na vrh