5 naizgled beznačajnih znakova koji upućuju na probleme sa srcom

Uslijed žestokog dnevnog tempa ponekad ni ne stignemo primijetiti one sitne signale koji nam govore da se s našim tijelom nešto neobično događa.

Ponekad nam se čini da pretjerujemo i da smo možda hipohondri, jer stalno nešto neobično odnosno neuobičajeno primjećujemo na svome tijelu i njegovu funkcioniranju. Naročito ako pregled kod liječnika ustanovi da je s našim zdravljem sve u redu i da mjesta za paniku – nema.

No, dogode se ipak oni slučajevi kada je naš samopregled značio – život. Upravo zbog toga bi, ali i činjenice da su često simptomi na određene bolesti netipični, trebalo ipak nastaviti pratiti znakove na svome tijelu. Saznajte koji su netipični simptomi koji ukazuju da s glavnom pumpom u vašem organizmu, srcu, nešto nije u redu.

Umor: Ako stalno osjećate umor, to može ukazivati na mnogo toga. Kada isključite faktore kao stres, štitnjaču, neispavanost… možda je riječ o problemima sa srcem? Naročito ovo vrijedi ako je riječ o umoru uslijed kojega se osjećate bolesno. Moguće da vaše srce ne dovodi dovoljno kisika u tijelo.

Bol u vratu: Može doista biti riječ o tome da nemate dobar položaj dok spavate ili da previše sjedite i gledate u zaslon kompjutora, ali isto tako, ukočenost i bol u vratu signalizira da imate problema sa srcem.

Ostatak teksta pročitajte na Sretna.hr.

Preporučujemo

Komentari

▲ Povratak na vrh