Vratolomije ‘Masters of Dirt Total Freestylea’ oduševile punu Arenu Zagreb

Najbolji svjetski freestyle virtuozi na motociklima, biciklima, motornim sanjkama i quadovima izveli nevjerojatne adrenalinske točke i izazvali potpuno oduševljenje publike

Svjetske zvijezde freestyle vratolomija oduševile su punu dvoranu Arene Zagreb svojim skokovima i flipovima na motociklima, quadovima, motornim sanjkama, planinskim i BMX biciklima na poligonu dugačkom čak 24 metara u sklopu „Masters of Dirt Total Freestyle“ spektakla. 

Uz taktove Rammsteina, započeo je jedinstveni motocross spektakl u zagrebačkoj Areni ovog vikenda. Glazba, pirotehnika i zvukovi nabrijanih motora odjekivali su dvoranom uz uzdahe nevjerice, uzbuđenja i naleta adrenalina! Izvođači su ljubiteljima adrenalina priuštili preko dva sata nezaboravne zabave ispunjene još neviđenim trikovima u Hrvatskoj pa su tako posjetitelji mogli vidjeti skokove i flipove i do 14 metara u visinu! Sinkroni skokovi, prijateljski dueli, miris benzina i spaljenih guma, trikovi koji su posjetitelje tijekom cijele večeri ostavljali bez daha, dodatno su začinile djevojke iz grupe „Fuel Girls“. Uz famozne pirotehničke trikove i ženstvene koreografije, „Fuel Girls“ su vozačima postavljale vatrene izazove, a atmosferu je dodatno zagrijavao i službeni DJ Masters of Dirt ekipe – DJ-a Mosaken.  

Internacionalne zvijezde showa „Masters of Dirt“ nositelji su nekoliko svjetskih rekorda u kategoriji freestyle motocrossa. Najstariji među njima ima 40 godina, dok je najmlađa zvijezda 12-godišnji Lennox Zimmermann na svom bmx-u izvodio čudesne skokove koji nikog nisu ostavili ravnodušnim. Publika je oduševljeno gledala kako se „nezgrapni“ quad pod sigurnim rukama Slovenca Aleša Rozmana s lakoćom okreće poput dječjeg bicikla, a mnogi su prvi puta ikad vidjeli i što sve (u zatvorenom prostoru!) mogu motorne sanjke koje brzinu do 100km/h dosežu u 2 sekunde!  

Svaki pojedini nastup mnogobrojnih „dirtovca“ koji su se redali na rampama iznova su izazivali glasno navijanje i divljenje publike, izvodile se se čudesne vratolomije, izazovne i opasne, nabijene adrenalinom tako da je publika u zagrebačkoj areni zaista disala kao jedno s vozačima.

„Masters of Dirt Total Freestyle“ ovoga vikenda održao se po drugi puta u Hrvatskoj i okupio najvećim brojem obitelji s djecom, jer je ovo doista bio pravi obiteljski show, s ujednačenom dozom zabave, adrenalina, jurnjave i vratolomija koji su začinili svoje praznike nezaboravnim showom.

 

 

 

Komentari

▲ Povratak na vrh