Vesna Pisarović na Cosmo brucošijadi

Cosmo ekipa vas izaziva: dođite i pokažite da možete biti rasplesaniji i glasniji od njih!

S prvim danima jeseni stiže stiže nova sezona nezaboravnih provoda, a onaj koji nipošto ne smijete propustiti druga je po redu Cosmo brucošijada na kojoj ćemo se zabavljati uz nezaboravne hitove Vesne Pisarović. I ove godine partijat ćemo u Hugo’s Baru, 19.listopada, do sitnih jutarnjih sati, kako to samo Cosmo zna, dok jutro ne donese kraj.

Vaš najdraži (i najbolji) časopis Cosmopolitan i Hugo’s Bar, zajedno s udrugom eSTUDENT te službenim vozilom Seat, osim najluđeg partyja ove sezone pripremili su i brojna druga iznenađenja. Netko će i ove godine ponijeti titulu Cosmo kraljice stila, netko najboljeg čagera, a nekome možda pođe za rukom uslikati fotku koja će srušiti društvene mreže. Svakako ćemo sve pozorno motriti i sve imati na oku!

A kao i svaki Cosmo party do sada, i ovaj će biti začinjen super zgodnim frajerima bez kojih je ludi provod nezamisliv. Bili single ili u paru, to je subota koju želite provesti s onim frendicama za koje znate da vam brutalan provod ne gine. ‘Dolje na koljena’, ‘Da znaš’, ‘Bježi od mene’, ‘Da sutra umrem’, ‘Poslije svega’ i ostali nezaboravni hitovi garantiraju isto tako nezaboravan provod. Izazivamo vas: dođite i pokažite nam da možete biti rasplesaniji i glasniji od nas! ;)

Komentari

▲ Povratak na vrh