Večera u ambijentu koji osvaja

Treća StoryGourmet Chef's Secret Dinner održat će se u Vili Hortensia, luksuznoj vili u Malom Lošinju, koja je dio hotelskog branda Lošinj Hotels & Vilas

U ovom prekrasnom ambijentu, tik uz more a u potpunom luksuzu i prestižu usluge za koju je zaduženo osoblje Lošinj Hotels & Vilas uživat će odabrani uzvanici. Koji su to, otkrijte 28. rujna kada večera i počinje.

Gastronomsku priču u šest sljedova pripremat će vrhunski francuski kuhar, chef Thomas Brasleret. Ovaj kulinarski virtuoz glavni je chef à la carte restorana Alfred Keller, restorana koji se nalazi na listi najboljih restorana s karakterističnim segmentom visoke kuhinje. Mjesto među vodećim svjetskim restoranima Keller je zaslužio jedinstvenom ponudom, a u odabrano društvo uvrstio ga je renomirani francuski vodič za restorane ‘Gault&Millau’. 

Hotelski brend Lošinj Hotels & Villas okuplja šest hotela i restorana te vile i apartmane na najatraktivnijim lokacijama na otoku Lošinju. Hoteli i vile najviše razine ponude nalaze se u jednoj od najljepših i najintimnijih uvala na otoku Lošinju – uvali Čikat. Jedan od hotela u uvali Čikat je i hotel Bellevue, koji ove jeseni gostima nudi jedinstvenu priliku za odmor uz posebne ponude i programe. Više o tome saznajte na losinj-hotels.com.


Sponzorski ovu priču prate domaći brendovi, Jamnica i Rajske rajčice.

 

Jamnica je tu, klasična i elegantna u originalnom izdanju kad želimo dati do znanja da smo ozbiljni, ali i razigrana i lepršava kad trebamo osvježavajuće i moderne kombinacije za koktele ili pak, nikad izašle iz mode, gemište! Idealan partner jelima, osvježava bogatstvom svojih minerala i budi naša čula robustnim mjehurićima!

Rajska rajčica donosi okus ljeta u svako godišnje doba – prirodne, domaće i slasne rajčice dolaze ravno iz Svete Nedelje na police dućana u vašem susjedstvu. Slatke i šarene Bumblebee, sočne Sunstream, aromatične Campari, pikantne Harmony i delikatesne Grappolo rajčice dostupne su kad god poželite dobro poznat miris bakine kuhinje u svom domu. Naravno, uz neizbježan dodir modernih recepata, koji se lakše uklapaju u užurbani životni stil. Rajska rajčice ovog će se listopada naći i na Story Gourmet Secret Dinner meniju.

Komentari

▲ Povratak na vrh